• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
BAlexandrov - специалист
Ще стане, но едното е, че трябва да им следиш напрежението. Друго - трява да видиш колко ток максимално отдават - трябва си доста висок пиков...
sasim - специалист
24 волтовите батерии са доста скъпи по принцип и възстановяването няма да ти излезне много евтино и покупката на нова батерия.Преди няколко месеца бях в Конрад и там имаше някакви елементи мисля че бяха китайски.Хубавото на тия елементи беше че имаха запоени пластинки на всеки елементи така по тридно ще прегрееш елемента при запояване а става и с разпробиване на всяка една от пластинките и закрепване посредством финни болтчета с гайки.Цената им беше около 3 лв на елемент.Но с твоита 24 волтова батерия ще е голамо чудо.Аз видях зор с 18 волтова батерия.
zimel - специалист
За хора , които живеят в София:
На ул. "Веслец" има човек, който сменява акомулаторните елементи , има си и табела на входа на работилницата.
За винтоверта тип Метабо ми излезе по 60 лв на батерия, при положение ,че в КИРОВ ми искаха над 100 лв. за бройка.
За ударно-пробивната машина тип ХИЛТИ, ми струваше ремонта на батерията по 180 лева, там въобще не си и направих труда да попитам колко ще струва нова , предполагам 400- 600 , особедно за стар модел като моя.
Хилтито още си го ползвам докато Метабото го подарих, но чувам, че още работи без проблем.
И това е преди повече от една година (ремонтите де.)
  • 1
  • 2

Тема "Батерия за Bosch" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: