Първо панела и след това страниците, тавана, и накрая вратите. Няма схема но това би трябвало да е последователноста.БЛАГОДАРЯ НА ПРИЯТЕЛИТЕ ОТ ФОРУМА. Другата седмица за почивните дни ще я монтирам.И ще кача снимки.
vidrata написа:Добре е че не си я залепил.Има болтчета за завиване отзад, даже повечето се завиват отзад.Няма как да се обясни така във форума с писане ,но както ти казах лесно е ,ако имаш дори и малки техн. познания.Поразгледай всички компоненти и ще ти се избистри.Аз сглобих такава първия път за около 3 часа с един помощник.Хммм и аз си купих подобна само, че моята е от китайските: http://www.made-in-china.com/showroom/y ... 897E-.html и разгледах ваната но мисля, че не видях начин за закрепване към стената ... забелязах, че на крачетата има дупки но ми е чудно как като я подпра на стената ще бръкна да завия нещо там
Успех

Апропо сега се сетих, че вчера бях в практикер и по случайност забрах една китайска тоалетна и една мивка от видима но това, което забелязах, е че прехвалените кабини там, които ги продават по 1500лв са също китайските