Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
Huhavela - специалист
Spokoiniq написа:
Хухавел, къде на "Оборище"?
Съжалявам,колеги,но магазина на"Оборище"се ремонтира и не знам на какво ще бъде префасониран.Вчера минах оттам.
dimoni69 - напреднал
Съмнявам се да правите водопроводи с нибко

Точно с Нибко работя. Искрено се учудих ,че в София ме гледаха като неандерталци , когато питах по магазините за тази система.В крайна сментка с помощта на съфорумниците успях да намеря правилното място и си свърших работата.Изненадан съм много, че по София не е популярно да се използва Нибко. Работи се много лесно и всеки дилетант би могъл да се справи.

Прикачен файл

IMGP3464а.JPG
IMGP3464а.JPG (121.2 KиБ) Видяна 6510 пъти
Rumen Iankov - специалист
И аз съм работил с Нибко но по трудно трябва да си намираш материалите.А полипропилен продават във всяка желазария.На снимката виждам че ф50 няма наклон това да не ти прави проблем после. :?
vidrata - специален-специалист
Ужас ще "подлудея" защо всички тук се правят на много познаващи и използащи маркови изделия?????????

Колко години според вас колеги ще издържи и най-евтиния ППР или ПВЦ ?????????????????????????????????????????????????????

Няма да сте живи да приемате реклемации , ако сте го направили що -годе кадърно.
dmi - специалист
vidrata > демек какво искап да кажеш? Купувайте евтиното ли?
sspoko - специалист
Rumen Iankov
Пуснато на: Нед Мар 15, 2009 7:36 pm Заглавие:
И аз съм работил с Нибко но по трудно трябва да си намираш материалите.А полипропилен продават във всяка желазария.На снимката виждам че ф50 няма наклон това да не ти прави проблем после.

Немисля че има проблем с намирането на материалите точно преди коледните празници си поръчах по телефона и на другия ден нещата бяха при мен с куриер защото най близкия магазин ми беше на 180км.
Spokoiniq - майстор
От Пловдив ли ти ги пратиха?
Rumen Iankov - специалист
sspoko написа:
Rumen Iankov
Пуснато на: Нед Мар 15, 2009 7:36 pm Заглавие:
И аз съм работил с Нибко но по трудно трябва да си намираш материалите.А полипропилен продават във всяка желазария.На снимката виждам че ф50 няма наклон това да не ти прави проблем после.

Немисля че има проблем с намирането на материалите точно преди коледните празници си поръчах по телефона и на другия ден нещата бяха при мен с куриер защото най близкия магазин ми беше на 180км.
И случайно ако не ти достигне примерно едно коляно обаждаш се по тел и чакаш на другия ден да ти изпратят коляното.А през това време хората стоят без вода. :?
sspoko - специалист
Да от Пловдив а колкото до едното коляно е въпрос на планиране и не струва милиони да имаш по някоя резервна бройка за резерва, нали.
Spokoiniq - майстор
Абе така и така сме отворили темата, дайте да сравним цените -последно кой откъдето е пазарувал.Само основните-колена, муфи, колена-пети и преходи, и разбира се тръби.

Тема "търся PVC- C в София" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: