Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
rulom - модератор
lov, защо не споделиш някои от линковете до които си се добрал.Вярвам, че и на други ще е интересно.Така само си говорим, без да има откъде да се прочете и коментира.
lov - майстор
За съжаление не запазих линкове а и информацията в няколко чужди форума беше доста оскъдна. А и както се сещаш те не майсторят като нас. И то бяха повече оплаквания щото им се е задръстила защото не се е включвала водата и как са се справили със ситуацията докато е дошъл техника. Нали се сещаш почнали са да наливат от чешмата. А в последствие приятели които живеят на вънка ми потвърдиха че при тях ги има тия екстри.
А и мен ме глождеше че по спомени за една такава само че много стара като модел която не е монтирана на сифона а на самият плот. И за нея си спомням че не се пускаше никаква вода докато мели нито след това. И понеже беше с голям отвор се затваряше с капак съответно включваш защита от отваряне когато работи.

П.П. Наистина се оказа че и на много места вече са забранени заради проблеми с пречиствателните станции в последствие. За Швейцари и Италия със сигурност.
Здравейте! Монтирал съм няколко такива и според мен си заслужава инвестицията. Обикновенно ги слагаме на двойни мивки. Заустваме в тях перални и миялни хем за почистване хем използваме и самият сифон на мивката. А за екстрите е малко безмислено (щом има хранителни отпадъци значи има и чинии за миене ). :lol:
lov - майстор
А случайно да знаеш някой да предлага пневмо бутона отделно. Но да е метален. Те добре че моя поне не бяха го смотали и да ме карат отделно да си го търся. Но е страшно менте и дали ще изкара и месец тъй че трябва да търся нещо по здраво и качествено.
Нямам идея, всичко монтирано до сега беше купено от клиентите. А ключовете бяха електрически.
lov - майстор
Аз като я поръчвах в описанието пишеше че трябва да се монтира допълнителен ключ даже предвидих място за такъв на стената. Но за моя изненада си дойде с пневмобутона вътре и запуска става само в въздух. Вече почти приключих с ремонта и ще пусна снимки и мнение за за работата на това истройство. Но чакам първо половинката да поработи с него и да си каже тежката дума #-o .
lov - майстор
Машинката за сега затвърди очакванията и не се излага. Мели всичко без проблеми. Жената доволна аз два пъти повече, Не ме разкарва толкова често да изхвърлям кофата с боклука. Всичко органично де може да засмърди минава през нея.
Ето снимки от монтажа.

Прикачен файл

SDC11718.JPG
с измисления от мен сифон щото нямаше нищо подобно в магазините да се предлага
SDC11718.JPG (38.31 KиБ) Видяна 9717 пъти

Прикачен файл

SDC11719.JPG
маркуча с пневмобутона
SDC11719.JPG (30.59 KиБ) Видяна 9717 пъти

Прикачен файл

SDC11720.JPG
бутона на токовата защита
SDC11720.JPG (25.13 KиБ) Видяна 9717 пъти

Прикачен файл

SDC11711.JPG
самата мивка на която е монтиран
SDC11711.JPG (44.61 KиБ) Видяна 9717 пъти
Последна промяна от lov на пон яну 25, 2010 12:06 pm, променено общо 2 пъти.
Каналски - специалист
Извън Темата ! Общи приказки ! Spam !
lov , радвам се за Вас , това е важно всички да са доволни!
Но иначе ми се къса сърцето (за мен си се притеснявам) :(
lov - майстор
Каналски написа:
Но иначе ми се къса сърцето (за мен си се притеснявам) :(
Бе то и на мен ми се късаше кога я плащах. 300 кинта ми се виждаше бая пара ама сега не съжалявам. \:D/
blajko56 - помощник
Сложи си един ел ключ от тези дето работят само до като е натиснат но на удобно и безопасно място за деца. Аааа и да е влагозащитен! :?

Тема "мелница за кухненски отпадъци" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: