lov, защо не споделиш някои от линковете до които си се добрал.Вярвам, че и на други ще е интересно.Така само си говорим, без да има откъде да се прочете и коментира.
За съжаление не запазих линкове а и информацията в няколко чужди форума беше доста оскъдна. А и както се сещаш те не майсторят като нас. И то бяха повече оплаквания щото им се е задръстила защото не се е включвала водата и как са се справили със ситуацията докато е дошъл техника. Нали се сещаш почнали са да наливат от чешмата. А в последствие приятели които живеят на вънка ми потвърдиха че при тях ги има тия екстри.
А и мен ме глождеше че по спомени за една такава само че много стара като модел която не е монтирана на сифона а на самият плот. И за нея си спомням че не се пускаше никаква вода докато мели нито след това. И понеже беше с голям отвор се затваряше с капак съответно включваш защита от отваряне когато работи.
П.П. Наистина се оказа че и на много места вече са забранени заради проблеми с пречиствателните станции в последствие. За Швейцари и Италия със сигурност.