Всички имаме коли, нали ?
Стефан - майстор
Алармена система имаш ли?
gorgidanchev - специалист
Момче компютъра няма как да изгори...трупа грешки.Но пак зависи какъв е.И последно ако някой идиот не е бръкнал вътре...по точно окъсил нещо.ИМАШ ПАРИ КАРАШ СКЪПА КОЛА ...ТОВА Е.
megaCom - напреднал
тва за скъпите коли го остави...повечето от този форум,както и от бг, караме коли по за 2000-4000 хиляди,и не защото ни кефят....
25th Hour - специалист
Ако ти е нагоряла клемореда на патрона за запалване може в момента на подаване да не праща ток или не добър до бубина и комутатор. Оттам няма да запали. В същото време има ток по таблото и всичо си свети.
vidrata - специален-специалист
Абе за "компютъра" не бързайте много да го отхвърляте ,че на един съсед (Вектра 1,6 МИ) му горя два пъти.

Комутатор,Хол или някой прекъснат кабел по веригата на запалването.........
kuuuuuul - майстор
При Опел в тази ситуация винаги се тръгва от комутатора,най дефектиращата част по електрониката.
pavelvasilev - специалист
25th Hour написа:
Ако ти е нагоряла клемореда на патрона за запалване може в момента на подаване да не праща ток или не добър до бубина и комутатор. Оттам няма да запали. В същото време има ток по таблото и всичо си свети.
за това не съм се сетил,непременно ще го погледна :)
branko написа:
:? Възможно е и датчика на ХОЛ да те е скапан. Не бързай с покупките, а вземи от някой за да пробваш.
Купих нов датчик на Хол на Siemens за 60лв. че кабела беше напукан и оголен сложих го и нищо същата работа,но така и иначе датчика си беше за смяна
n_a написа:
А другаде електриката как се държи?
Всичко друго по тоците си е ОК
Takezo Sensey написа:
Аз пак ще кажа КОМУТАТОРА проверихте ли ? :idea:
Да проверен е,не е и от него (п.с. объркал съм се с датчика на Хол )
Последна промяна от pavelvasilev на пон мар 23, 2009 3:16 pm, променено общо 1 път.

Тема "Проблем - няма палене" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: