• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Бай Член - специалист
Wishmaster-ruse написа:
Защо повечето хора си мислят че когато си копуват нов принтер и главите са пълни със мастило????
Това е най голямата ви грешка :lol:
Повечето глави имат мастило колкото да напечаташ нещо си да видиш че принтера ти работи едва ли са пълни дори и до средата от капацитета на мастилницата.
Лека корекцийка, колега. На Canon касетите са прозрачни и много добре се вижда до къде са пълни. Ти си ги разпечатваш, ти си ги слагаш, и нямат разлика от следващите новозакупени.
Номера при касетите с чип е, да ги следиш и като стигнат близо до края да ги дозаредиш с мастило.
Някои се лъжат и с парче изолирбанд от долната страна, където е датчика.
Еклектик - специалист
Малка корекцийка. Купих си 2006 г. Канон 4200 и мастилниците бяха пълни. След две години колега си купи 4500 и имаше само мостра от мастилото. Какво ще ти отвърнат на претенциите в магазина ако мастилниците са полупразни. Това е фирмена политика. Не съм пълнил контейнерчета на Канон, със спривцомка ли става. Виждал съм заместители, предлагани от Грийн офис. Но както казах, трябва да ти работи принтера нонстоп, за да не засъхне главата, и преди да смениш мастилницата да свалиш оригиналния чип и да го сложиш на заместтителя. Иначе ядец. А за изолирбанда не знам, няма датчик, няма печат.
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с принтер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: