• 1
  • 2
Напишете въпрос свързан със санирането.
maestroone - напреднал
Стефан, ти си нямаш хал-хабер от строителство. За теб трябва да има отделен раздел в "Направисам.bg" - журналистика. Да обикаляш с фото апарата и да казваш кой работил, кой не работил и кой колко изкарал. Извинявай, но това ми е впечатлението от теб.
Стефан - майстор
maestroone написа:
Стефан, ти си нямаш хал-хабер от строителство. За теб трябва да има отделен раздел в "Направисам.bg" - журналистика. Да обикаляш с фото апарата и да казваш кой работил, кой не работил и кой колко изкарал. Извинявай, но това ми е впечатлението от теб.
Много си далеч от истината.
rulom - модератор
Стефане, е сега, само да изровя снимките, ще ти покажа как за един ден се полагат 8 етажа ТИ в Букурещ(нещо което не съм виждал в София) и после ти заключвам темата....или ако искаш я местя в говорилнята....както казва Емо: къде сме ние....къде са те :?
И само да ти кажа, че когато дремех по спирките в София с таксито, до мен също дремеше висшист...с 2 образования, обаче на човека му трябваха пари и си ги заработваше,а на такива като теб и на останалите от вашето поколение май държавата ще ви остане длъжна и в близките 200-300 год. не за друго, а затова че ви е подарила безплатно образование....а вие неизвестно защо освен едната табелка на евтиния панелен апартамент, подарен от същата тази държава "инж. еди-кой-си" нищо друго не смогнахте да направите.......баси колко ни е лева държавата....и образованието..................та мисълта ми беше ако им завиждаш....хващаш маламашката и висиш до тях, до тогава няма да ти разреша да коментираш никакви цени за работа, тъй като ти си далеч от този вид дейност.
=========================
Ето и обещаните снимки.Щракнал съм ги от едно и също местоположение като ползвах зум-а.Не съм снимал финала, понеже и ние си имахме работа, ама до вечерта бяха готови със страната на блока.8 етажа за един ден......баси майсторите, сигурно 1 взима колкото 10 инжИнери в АЕЦ-а :-D

Прикачен файл

IMG_0059 [800x600].JPG
IMG_0059 [800x600].JPG (104.31 KиБ) Видяна 3556 пъти

Прикачен файл

IMG_0060 [800x600].JPG
IMG_0060 [800x600].JPG (95.37 KиБ) Видяна 3556 пъти
  • 1
  • 2

Тема "Ето на това му казвам бизнес" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: