• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
tarlyo - специалист
Записват се около 20 песни. В документацията на СД-то трябwа да пише дали чете CD-RW.
zvetomil - специалист
Аудио СД-то по стандарт се затваря.За да го разпознават аудио устроиствата.Ако въобще намериш програма да го запише мултисесиен след това ще го разпознава само компютър.
mario-borisov - специалист
а как се прави отворен МП3 диск с Ashampoo Burning Studio 8?
tarlyo - специалист
Ашампу-то си записва мултисесийни дискове по дифолт. Ако искаш да затвориш диск - промяна на опциите - отметка на затваряне на диск
Последна промяна от tarlyo на пет юли 10, 2009 11:15 pm, променено общо 1 път.
много благодаря колега
здравейте колеги нейскам да правя нова тема и ще ви питам в тази това ми е СД-то Изображение

та искам да ви попитам как да запаметя радио-станция на една от цифрите 1 2 3 4 5 6 та като натисна цифрата и да почва тази радио станчия а не да я търся
velsi - Почетен майстор
Натискаш желания бутон докато чуеш някакъв звуков сигнал или премигне дисплея или се появи някаква индикация. 90% съм сигурен, че това е начина.
ами аз пробвах този начин и името на радио-станцията започва да премига и спира кат изключа контакта и го включа след 5 мин и го е забравило
tarlyo - специалист
СД -то трябва да има отделно постоянно захранване, за да помни станциите. Свържи го към някой консуматор, който работи при изваден контактен ключ.
свързах го към часовника
  • 1
  • 2

Тема "отворен диск" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: