• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
sspoko - специалист
От двегодини ползвам такъв служебен по кретеноустоичива машина не съм виждал преди си мислех че на марковите машини само дето плащаш повече за името но този ме накара да си променя мнението. Е за съжаление тези в какво състояние са не ес знае но като марка и модел ок.
null - специалист
Преди малко попаднах на следните обяви
http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?t=30719
http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?t=29892
Аз по принцип смятам, че лаптопа трябва на първо място да е лек, издръжлив на батерия и удобен за работа. За игри се използва друга машина.
Master_Kenobi - V.I.P.
Нали забелязахте, че и двата са без оптично устройство?. :)
null - специалист
Нещо си в грешка - и двата имат. На таблета е на докинг станцията - т.е. не си го носиш винаги, а на другия е вградено.
sanders - специалист
Ползвам Acer oт 5 години и мога да кажа, че са супер. Супер много познати с Асеr имам и никой не се е оплакал. Хардуера доста изпревари софта за сега, няма нужда да се изхвърляте толкова с характеристики. Тази машина има потенциал да покрие всички нужди. Аcer имат проблем със записвачките доколкото знам. Други проблеми никви не съм срещал. Много е важно също от кой го купуваш. Произвеждат се на много места и ако попаднеш на някой ментак няма как да останеш доволен. За поддръжката също не съм съгласен. На техния сайт има всичко поне за моделите за който съм ползвал. Виж ако говорим за МСИ там наистина е проблем с драйверите. Зимай спокойно машината е супер.
whitenoise - помощник
Acer са си летви. Не един и два са минали през нас за ремонт или директно за сервиза. Слаби точки са клавиатурата, пантите (за тази 17-ка особено), охлаждане. Ако мога да подредя по калпавост тънките марки MSI е безспорен лидер. Всевъзможни идиотщини. Acer са след тях, но те се продават на кило и определено като % са доста по-добре. FSC от ниския клас. Ужасни са наистина.

Ако целта ти е да има сравнително силно видео и имаш възможност огледай последните промоции на Dell от сорта на Studio 1555 или ако твърдо държиш на 17-ка 1737 (модела с Ati).
  • 1
  • 2

Тема "Мнение за лаптоп" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: