• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
vreden - специалист
Мерси колега,точно там съм се ориентирал отдавна.Питането ми беше за този модел на Дипломат,но явно никой няма преки впечатления.
pac_ - специалист
Все пак трябва да знаеш какво търсиш-"тънка цена " или качество!?Никой още не Се е стоплил с "тънка ценичка"! :lol:
naskov - майстор
vreden написа:
Мерси колега,точно там съм се ориентирал отдавна.Питането ми беше за този модел на Дипломат,но явно никой няма преки впечатления.
Монтирал съм две такива камини(Дипломат), които клиентите си бяха купили предварително. След топлата проба нямам наблюдение за работата им, но тъй-като до сега съм нямал някакви оплаквания, предполагам, че са доволни
barekov1 - специалист
Тези, които ползват камини да не четат това! :-D Щом с в къща, взимай си едно стоманено котле (чугунено още по
добре).Ако си ограничен финансово, вземи си стоманено котле на Прити. С тия камини трябва да си назначиш огняр да поддържа огъня в студените нощи.
Лятото знаеш ли ква хууубава миризма ще лъха от нея. А за мизерията в стаята да не говорим. Това си е лично мое мнение.
iv4o_3774nenkov - помощник
колега аз имам дипломат сенатор с водна риза миналата пролет я купих и съм много доволен миналата зима направо неможах да повярвам колко беше топло у нас.етажа ми е 83 квадрата без изолация.тази зима съм направил топло изолация и направих нов кумин че стария не ме кефи и тази зима мисля че ще е още по топло. аз мисля че няма да сгрешиш с камината.що се отнася до прити нямам впечатления.
  • 1
  • 2

Тема "Камина Дипломат 21В -дайте мнение." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: