ne e mngo trudno ima edno lepila za karton kazva se PERFLIX na KNAUF kato se montira dogramata 4aka6 da izsahne pqnata izrqzva6 q s maketno no64e posle s roletka meri6 raztoqnieto ot dogramata do stenata reje6 karton barka6 lepilo maji6 i lepi6 nivelira6 popalva6 slaga6 metalen rab posle 6paklova6 ako iska6 moje i cqlata stena no moje i samo malko ot strani za6kurva6 da iz4eznat rabovete ot tam na tatak pravi6 kakvoto iska6
- 1
- 2
Работа с гипскартон за напреднали.
17 мнения в "как да обърнем прозорците най-лесно след монтажа на дограма"
subzero
- специалист
аз не съм майстор, но ми се наложи да си го направя сам поради парични затруднения
и невиждам защо трябва да си купуваш PERFLIX на Knauf наистина лепилото е добро но и скъпо защото е на Knauf!аз си купих лепило за гипсокартон ЯПИ ГИПС, върши същата работа,по евтино и хваща добре! направих го и не е мръднало! но всеки си знае, ако имате пари за пръскане пръскайте 
masterval
- майстор
bobtosh,
Трябва да се издаде цял наръчник за тая работа, ако не уточниш нещата.
Всеки случай е сам за себе си, много пъти е писано: различно е при тухла и панел, зависи, как е равнена новата дограма (наравно със стената, посредата), има ли подпрозоречна дъска, колко са прави стените въобще и прочее подробности от пейзажа.
Според мен, няма единен начин за "обръщане", както и материали - няма защо да работиш с гишпсокартон, например, когато пяната е само 2-3 милиметра.
Лично на мен най ми допада да оправям разрухата на тухлена стена. Поне се вижда, какво си свършил.
Трябва да се издаде цял наръчник за тая работа, ако не уточниш нещата.
Всеки случай е сам за себе си, много пъти е писано: различно е при тухла и панел, зависи, как е равнена новата дограма (наравно със стената, посредата), има ли подпрозоречна дъска, колко са прави стените въобще и прочее подробности от пейзажа.
Според мен, няма единен начин за "обръщане", както и материали - няма защо да работиш с гишпсокартон, например, когато пяната е само 2-3 милиметра.
Лично на мен най ми допада да оправям разрухата на тухлена стена. Поне се вижда, какво си свършил.
zvetomil
- специалист
Установих,че като залепиш прави ал. ръбохранители с лепило експрес фикс.После се шпаклова много по лесно.Тука на снимките прозореца е обърнат с лента гипс картон фабрично отрязана права това са тези транспортните ленти ГК които се слагат на палетите от долу под листовете ГК във всеки слад ги има разхвърляни.
- 1
- 2
Тема "как да обърнем прозорците най-лесно след монтажа на дограма" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература