• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
chapara написа:
Lord Vader написа:
bisplus написа:
Смяна собственост няма да стане без сверка на рама и двигател.
Ще стане. Вашето твърдение на какво се основава. Човека горе е цитирал текст от закона.
. Диагностичен лист за техническа изправност
Това как и кой ще му издаде :idea: :?:
Всеки пункт на който пише ГТП.

Не ви разбирам. Оспорвате нещо което не сте правили на хора които са го правили скоро.
chapara - майстор
:? :lol:

,a инак за пълномощното съм съгласен :wink:
Пълномощно - да, ако все още има шарани да си дават колите на непознат с пълномощно.
Цветко написа:
Ако е със софииски номера , а ти , респективно фирмата , си със софииско гражданство / или даначна регистрация , отиваш в КАТ САМО с документите на автомобила. Разбира се предполагам че автомобила е с новите номера :roll:
Има участник познал верния отговор.
Не ме питайте откъде знам. :lol:
nikibi - специалист
Буса е сьс новите номера и Софииска регистрация , фирмата сьщо. И аз сьм сьс Софииски адрес. Това за пьлномошното не е лошо като идея, вьпреки че си го карам втора година и без него но бившия ми шеф от които го взех на изплащане закрива фирмата на която се води колата и ща не ща трябва да го оправям някак. Днеска даже го минах през ГТП че го водят товарно добиче а те са по два пьти годишно. Шефа на пункта пьк твьрди че прегледа е валиден дори след смяна на собственоста, включително сьщото и за ГО. Дописвало се само новия собственик. Тоест всички хартии си вьрвят с колата и си били валидни. Тои буса че си е таралясник спор няма, ама сьм си му свикнал. Имам още един нов взет на лизинг които е кьм категорията на самолетите но основния плюс на тоя е че не го закачат. Тоест и да го зарежа някьде по обектите или претьпканите столични улички той си седи там, да не говориме какво е извлекло и продьлжава да влачи горкото. Мисля че сутрин преди да трьгне трябва да му се извинявам ама караи от това по леко едва ли ще му стане пьк и как да го обясни човек , незнам. Купил сьм до сега може би 15-16 коли но не сьм продал нито една. Носталгия ли е, привьрзване ли е кои да ти каже, просто сьрце не ми дава , това е. Благодаря на всички за сьветите след новата година ще се занимавам с него. Бьдете здрави и весели празници.
chapara - майстор
И кажи кой е верния отговор :wink:
danovsky - специалист
Братле взимай всички "хартийки" и направо в КАТ,ама отзад(зад каналите).След 20-30мин си готов с/у триксет и няколко лева.Така се действа и при загубен (откраднат ) талон.Тая година ми е за трети път та от там знаам :lol: Веднъж само ме пращаха да търся с документите някакъв инспектор по каналите,че едно Голфче го бяха писали 1.4 а се оказа 2000.Написа човека , след справка в някакъв каталог,с химикал 2000 и обратно на гишето.С цялото мотане пак не мина и час!!!

Стига сме писали айде да засядаме!!!Наздраве!!!
  • 1
  • 2

Тема "Вьзможно ли е купуване на микробус без да се кара в КАТ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: