• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
jdraganchev - специалист
Samsung според мен е по добрия избор от гледна точка на качество на панела, сравнявяйки еднакви параметри и класове. Sony влагат матрици на Самсунг в момента, но електрониката си е тяхна. Аз лично си купих Сони, под натиска на жена ми, защото трябвало телевизора ни да е бял за да си отива на дивана в хола ;-)
Избери го да ти харесва на външен вид, да е HD и според мен гледай да има двата цифрови тунера DVB-C/T за да можеш на кабелната в къщи да хванеш цифровите програми без да ползваш допълнителен приемник, второ дистанционно и допълнителна такса (това зависи от доставчика ти, но засега става).
stefan_gb - специалист
Самсунга като цена качество е добър, също имат хардуерно предимство до колкото знам .....
Neno Er - специалист
yoneta написа:
Моля спешно за съвет относно избор на телевизор.става дума за последните модели в Техномаркет.Бях ориентирана към LG, но управителя ме посъветва да взема Samsung/към който имам някакво предубеждение/ и изпаднах в дилема.Дайте мнения.Благодаря!
JVC
moimoimoi - майстор
Колега отиваш в магазина и избираш- не е трудно само лев да има :lol:
на който катрината ти хареса повече него взимай
аз доколкото знам в големите магазини/технополис и техномаркет/ на телевизорите пускат преработен сигнал за да се вижда кристално ясно на телевизорите, а като отидеш у вас и :shock: изненада
няма марка която да не се разваля-може да питаш в сервиз за тв кои са най честите пациенти :lol:
yoneta - специалист
Благодаря на всички.
Весело изкарване на новогодишната нощ , много здраве и удовлетворение през 2010 година!
rettere - специалист
petkomz написа:
dundurma
МнениеПуснато на: Сря Дек 30, 2009 9:09 pm Заглавие:
ВСЕ ОЩЕ НЯМАМЕ качествена телевизия-като сигнал.

аз купувам самсунг,но ако имах лев-СОНИ

Имаме,имаме-попитай в Булсатком, имат няколко канала с HD качество : Film +, Discovery, National Geographic, EuroSport, една музикална и др. които не си ги спомням.Приемат се със специален HD приемник предоставен от оператора.
По темата:гледай телевизора да подържа FullHD, другото е късмет, а лично мое мнение между двете марки - Самсунг.
хм,то за булсата май ти трябва харддиск -че то и с компютър става....
В прочем yoneta май е жена... :idea:
П.С. Какъвто и да е телевизора. ама да не е купен от BG!
  • 1
  • 2

Тема "samsung или LG" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: