• 1
  • 2
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
Emerald - модератор
Браво, браво! =D> =D>

Не ми допада само формата на синята венецианка. Кой го е мислил това? И нещо стълбата ми се вижда недомислена или недовършена...Плаче си като че ли за същите "пилони" като на входа от антрето. :?

Вземи да си купиш нормален апарат и да снимаш качествено красотите които правиш, че това ти е "визитната картичка", майсторе! :wink:
Най-много искам да видя шпакловката, а с това качество на снимките, нищо не се вижда. :?
Dimany - специалист
10Q :) Ми всичко съм го мислил в движение и в самия процес на работа , нямаше ништо предварително замислено .Просто собственика не искаше никакви прави линии (за които аз пък умирам :-D ) ,та за това така криво вси4ко :lol: . И на стълбите си има парапети...вече . Цифров апарат си имам , обекта е от преди доста време и за това .
Стефан - майстор
Аз също държа предимно на правите линии. Доколкото виждам, това е може би апартамент на някой новобогаташ :? И друг път съм казвал, че тия кичозни неща се правят с цел "Показност", за впечатляване на хайлайфа. Повече подхождат за барове, дискотеки и ресторанти, отколкото за частен дом. Лично мое мнение! И не бързайте да ме нападате, не задължавам никого да се съобразява с мен.
Nemski - специалист
евала на пича :) ,много яко е станало. даже ме вдъхнови и аз да си направя такова нещо в хола. много му благодаря за снимките и за страхотната идея. не ми е много ясно точно как става ама ще измислим нещо :cool:

П.С. много ми е драго, за пръв път пиша, но наистина сайта е номер 1
  • 1
  • 2

Тема "Подлепен картон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: