Здравейте, само да вметна, че след осоляването чиято цел е да утрепе де що има микроорганизми в месото, то задължително се ИЗКИСВА а не само изплаква      . В противен случай вътрешността му ще скърца от сол и единственото предимство на мезето ще бъде, че с една хапка изпиваш кило вино
 . В противен случай вътрешността му ще скърца от сол и единственото предимство на мезето ще бъде, че с една хапка изпиваш кило вино  /не че има нещо лошо/.
  /не че има нещо лошо/.
								
															
																															
																								
															 . В противен случай вътрешността му ще скърца от сол и единственото предимство на мезето ще бъде, че с една хапка изпиваш кило вино
 . В противен случай вътрешността му ще скърца от сол и единственото предимство на мезето ще бъде, че с една хапка изпиваш кило вино  /не че има нещо лошо/.
  /не че има нещо лошо/.