Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
vladuicho666 - напреднал
chapara написа:
Имам отстъпка 25 % за там където съм писал,ако ти хареса нещо,обади се на лични и ще ти помогна,на искам пари за услугата,е може да почерпиш едно малко :wink:
Благодаря за жеста колега,25 % са много,като избера плочки ще ти пиша...малко да се стопи снега и ще обиколя да си избера,ще ти пиша на ЛС аз с какво се занимавам нядявам се да съм ти полезен(особено през зиминя сезон),поздрави.
cvetan83 - специалист
Това с по евтиното е много странно понятие защото вносителите дават цени на дребно и съответната отстъпка за дистриибуторите и никой не продава под тези цени освен ако не е в промоция т.е. без значение в кой град или магазин ще си купиш плочки на определен производител те ще са на една и съща цена та ако ще и от самия вносител да ги вземеш, по скоро имаш сметка да си направиш комплексна поръчка от магазин и от там да ти дадат 5-10% отстъпка или ко можеш през някой познат с магазин и да ползваш неговата търговска отстъпка.

Ето и магазините за бани на територията на София

тук
solo5 - майстор
cvetan83 написа:
и съответната отстъпка за дистриибуторите
именно в тази различна отстъпка е ключът за бараката
явно не си се занимавал с търговия щом си мислиш, че всички получават и продават на една и съща цена
cvetan83 - специалист
solo5 написа:
cvetan83 написа:
и съответната отстъпка за дистриибуторите
Занимавам се и съм на ясно, че разлика в отстъпките може да има м/у различните дистрибутори, но те са в много малки граници и въпреки това цените на дребно са еднакви, а що се отнася до това дали някой търговец е склонен на голяма отстъпка само и само да продаде също го има, но докато го разберат другите и вносителя, другия вариант е някой да си внесе за да продава само на дребно без оглед цените на конкуренцията.

Иначе по темата Сико, Поло Груп, Р-90 имат добри попадения и адресите ги има на линка по горе.
chapara - майстор
Само да уточня ,че аз ползвам цени и отстъпки не от дистрибутор ,а от вносител.Как звучи фаянс ,добър на 9 лв.,гранитогрес на 12-15.От цялата работа аз нямам никаква далавера,не съм рег.по ДДС.Споделих го за услуга,а всеки има право на собственно мнение и виждане по въпроса :? Никой не ви кара да купувате,а неверниците нямат отстъпката ми :cool:
cvetan83 - специалист
Точно това е идеята и аз имам същата отстъпка от тях, но не съм краен клиент.
dundurma - специалист
чапара иска да помогне,пък вие го награбихте :evil: :evil: :evil:
големи сте ашлаци :lol: :lol: :lol:
solo5 - майстор
cvetan83 написа:
Занимавам се и съм на ясно, че разлика в отстъпките може да има м/у различните дистрибутори
пак не става дума за това, а че един и същ дистрибутор може (и дава) различна отстъпка на различните магазини и складове
cvetan83 - специалист
Схемата на продажба е следната:

Вносител-->дистрибутори(магазини)-->краен клиент.

Бг производител-->официален представител-->дистрибутори(магазини)-->краен клиент.

В тази схема "chapara" не се явява краен клиент защото не купува един път на 10 години, а регулярно и за това има съответната отстъпка, ако просто така се раздаваха отстъпки на ляво надясно нямаше да има магазини и прекупвачи защото за тях не остава.Ясно е , че в Бг всеки иска да Еб* гявола.

:lol:

Тема "плочки за баня откъде?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: