Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Градинар - специалист
А колко пъти написа в гугъла "отглеждане на лимон" ?
tysonlkr - специалист
rum_sz написа:
До тук добре.А колко пъти да го поливам.Защото един от месните абуригени от селото ми каза че през зимата не се поливали.Имали нещо вярно в това.Защото до сега редовно си го поливам.Вярно ли е че трябва да слагам железни стружки в пръста.
От снимката е видно че лимонът е гледан добре. Съветвам те да продължиш да си го гледаш и поливаш както си го правил досега. Я гледай какъв хубав лимон си очувал :cool:
Transporterr - специалист
rum_sz написа:
.Вярно ли е че трябва да слагам железни стружки в пръста.
не е вярно :cool:
Когато се намокри желязото се окислява, и не бих се сетил че железния окис е добре дошъл в почвата.Иначе има торове които може да слагаш
rum_sz - специалист
Градинар написа:
А колко пъти написа в гугъла "отглеждане на лимон" ?

За първи път пиша тук :!: Я ми покажи къде съм писал на други места :?
rum_sz - специалист
satansho написа:
rum_sz написа:
.Вярно ли е че трябва да слагам железни стружки в пръста.
не е вярно :cool:
Когато се намокри желязото се окислява, и не бих се сетил че железния окис е добре дошъл в почвата.Иначе има торове които може да слагаш

Това ми го каза човек който гледа около 5 лимона.Стружките се слагали когат съдет в който се гледа лимона е дървен.А моят е хромникел от една стара пералня.Предварително писах че не разбирам от лимони Благодаря на всички които ми помогнаха да науча нещо .Приемам още съвети :)
2betrendy - специалист
Да не вземеш нещо да го урчасаш. Я бързо плуй трипъти
ааа неее, как сте урчасам ....пу пу пу ... няма да урчасам :)
Да си го гледаш със здраве ... наистина е много готин ! :)
rum_sz - специалист
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОМОЩА :)
il_ft_emo - специалист
здр и аз имам лимон,но моят е съвсем малък четох в гугал че не тряя често да се полива и да нее на пряка светлина,но моят е до прозореца под климатика и следователно редовно го поливам!? бяха ми казали ,че трябва да се прави калем на пролет ти прави ли на твоя :? :? моят случайно го завъдих мъжат ми беше болен и след изяждането на куп лимони пуснах три семки при петуниите и така след месец хоп лимончее.благодаря предварително

Прикачен файл

убичъм тъ тфа е!000.jpg
убичъм тъ тфа е!000.jpg (63.7 KиБ) Видяна 4689 пъти

Прикачен файл

убичъм тъ тфа е!001.jpg
убичъм тъ тфа е!001.jpg (65.22 KиБ) Видяна 4689 пъти
rum_sz - специалист
Моят един комшия се беше запътил да го хвърля,защото беше измръзнал и като ме видя го осени идеята че може да ми го подари,защото коша за боклук беше по далеч.На мен ми стана малко криво но си казах - може пък да стане нещо изрязох му клоните и ето радост.Това му е втора зима .Това лято полудя.Само поливам и сега ям.Но доколкото разбрах лимона е около 10 години.Каквото е писано в форума напролет ще гоизпълня и ще питам как се подрязва..Прочети по нагоре Градинар ми е пратил два сайта . Дано да ядеш лимони нямат нищо общо с тези от пазар като миризма и вкус

Това което съм прочел досега при теб ще трябва да се прави калем.Дано някой от форума ,който разбира повече да ти пише какво да направиш,защото сега започам да се интересувам от гледането на лимони :)

Тема "Лимон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: