• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
manito - напреднал
За това говоря:

Изображение

"Чашковидни четки за бормашини - найлонова тел с шлифовъчен материал корунд K80
Подходящи за снемане на лакове, почистване на прах, заглаждане, матиране, почистване, структуриране на дървесина
Напасва се идеално към контурите на детайла, без да променя съществено неговата повърхност
Работи с постоянна производителност при снемане на материал, защото се отделя непрекъснато шлифовъчно зърно"
griffin - майстор
е и аз това съм визирал като съм писал
panalov - специалист
С тази четчица ще ти се отели вола докато свалиш боята .Свалял съм лак със същата и производителността е около половин квадрат за два часа и не задоволителен резултат
По меките ивици на дървото ги и отнема и тях и състарява дървото.
manito - напреднал
Няма да свалям боя! - за втори път...

Ламперията е лакирана, но искам да я почистя от мърсотия, прах и всякакви други, който са се полепили по нея с течение на времето. И да я лакирам на ново.
djuji - напреднал
Здравейте, имам старинна разтегателна трапезарна маса със струговани крака на която искам да и сваля лака и да я боядисам на ново в цвят. С описаните вариянти по-горе ще се получи ли , или да търся препарат който сваля боята?
toiq - специалист
djuji написа:
Здравейте, имам старинна разтегателна трапезарна маса със струговани крака на която искам да и сваля лака и да я боядисам на ново в цвят. С описаните вариянти по-горе ще се получи ли , или да търся препарат който сваля боята?
Щом ще я боядисваш в цвят а не с лак давай смело с препарат.
djuji - напреднал
Супер,значи става но има по единия крак дупки от дървояд ,с какво да ги запълня и с какъв препарат да сваля боята. Извинете ме но сама ще си я правя а и ще ми е за първи път.
  • 1
  • 2

Тема "Четка за бормашина?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: