• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Takezo Sensey - модератор
АСЕР-а е точно на 2 години и 2 месеца , но наистина няма и една драскотина .

:?

ПС.; Обаче, след като включих уърлеса заби, или се рестартира, не знам какво му стана, може и нормален процес да е туй. Черен екран ...Не съм позвал досега безжичната мрежа и не зная как е. А пък може и да е било от слабата батерия, щото като вкл. зарядното и се "напомпах" за бутона за вкл./изкл. - потегли. :?
sanders - специалист
Това прилича точно на батерия
Osiris - специалист
https://www.nomatterwhatguarantee.com/m ... ?page=home

Този адрес е за всички които се съмняват във възможностите на тошиба такива гаранции за качество никой и никъде не давал до сега

Иначе по темата лаптопче-то си е супер на половин цена (и пак за всички които не са фенове на AMD може да греят но бачкат като кучета от 2000-та насам съм с такива процесори и нямам грижи докато през този период вече забравихме няколко интелски предимно на клиенти слава богу но те си държаха на интел ) :shock:

Takezo Sensey аз лично бих заложил на тошиба ако е нова и с тоя пакет от гаранции :wink:
dundurma - специалист
такезо,най-важният за тебе въпрос е-трябва ли ти лаптоп :?: :?: :?:
защото за 650 финикиеца,можеш да си сглобиш доста сериозна конфигурация.мисълта ми бе,че ако наистина ти е нужен за работа,по-добре си вземи нещо по-скъпо,но с добри показатели.
Takezo Sensey - модератор
Благодаря ви момчета !

ма тая тошиба е с по малък екран от тоя на телефона бре !
и по параметри е долу горе наполовината, нищо че е нова :?
Кажете нещо за този НР ProBook 45155 ,760 пари ако върнеш старо РС :?:

Прикачен файл

HPak1.jpg
HPak1.jpg (48.79 KиБ) Видяна 3256 пъти
  • 1
  • 2

Тема "Моля за мнение за Acer Aspire 5520" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: