Всички въпроси за вилата.
kapanec - специалист
lz1add:Аз имам проблем с къртиците ако не те затруднява били казал как се казва Хапчето :|
moreno - специалист
попадение

Прикачен файл

02062010 (800 x 600).jpg
кърт
02062010 (800 x 600).jpg (93.57 KиБ) Видяна 19546 пъти
moreno - специалист
още

Прикачен файл

05062010 (800 x 600).jpg
кърт
05062010 (800 x 600).jpg (101.2 KиБ) Видяна 19541 пъти
moreno - специалист
още..

Прикачен файл

28052010 (800 x 600).jpg
сляпо куче
28052010 (800 x 600).jpg (111 KиБ) Видяна 19536 пъти
NeoBoss - специалист
изглежда че са ефективни тия капани

от къде са и как ги псотавяш
peter_m - специалист
Това чудо дали ще действа :?

Прикачен файл

untitled.JPG
untitled.JPG (22.31 KиБ) Видяна 18839 пъти
NeoBoss - специалист
не, имам две случвло се да копаят точно до него. Но като му бяха свършили батериите се появиха значително повече дупки отколкото бяха преди. Та да кажм действа на 40% ако на вечер получаваш по 2 дупки със него ще получаваш по една :lol: аз по тая логика взех и второ но ефект нямаше хахах. Но едно си заслужава може пък при тебе да проработи по качествено

това със сланината се оказа временен ефект, сега пак се появяват доста по нарядко но ...
moreno - специалист
разтърси се из форума от тук ги видях-имат перфектни инструкции за използване.http://velboy.com
megafon - помощник
Ей това с тия капани е първото смислено нещо от както се интересувам от начин да се оттърва от къртиците. Изчел съм сумати
различни постове статии и какви ли не писания, пробвал съм и димки и дрънкалки от бирени кутии и с лопатата съм пробвал, но комшиите не си тръгват.Ще пробвам и с тия капани :-D
trace - помощник
При мен се появи къртица преди седмица. Още в началото докато 6еше направила 2 дупки само, взех маркуча и й напълник къртичината.
Около половин час съм наливал вода, явно първо просмуква в земята, но после вече се напълни дупката. Чаках да видя дали няма да се покаже, ама не. На другата сутрин си 6еше запушила пак едната дупка. Нова порция вода. От тогава 5 дни няма про6леми. Да видим как ще е натам.

Тема "Борба със къртици" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: