Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
След смяна на дограмите в целият ми апартамент-панелка,се получи страхотна влага.Течаха целите стени при пускане на климатиците.Направих външна изолоция на целият апартамент,резултатът беше добър.По стените влагата изчезна но по прозорците си остана мокро около два пръста от долната страна.Принудих се да купя влагоабсорбатор и проблема се реши,резервоарът му се пълнеше до горе за едно денонощие(1,6лтр.).Отчиташе влага на моменти до 90+%.Но за останалите стаи не можех да си позволя влагоабсорбатори защото този струваше 340лв.(апартаментът ми е 4+1).Тогава разбрах за Aereco,и реших да го пробвам.Сложил съм в три от стаите(тази година ще сложа и в другите),останах много доволен,това устроиство върши перфектна работа. =D>
MamaMy - майстор
И аз ще си сложа поне 5 по 100лв. Така няма да имам нужда от влагоабсорбатор за 3 по 100лв :-D

Писна ми от Рекламни агенти, търговци и пастори по форумите събиращи заблудени души (пари от будалите) :?

Даваме пари за да уплътним дома си и после ни искат още толкова за да ни развалят уплътнението. Ми защо въобще да сменяме дограмите? Защо да купуваме дупки за стаите си? Аз си ги дупча безплатно. Ако цената се повишава заради мрежичката за мухи искам да ви разочаровам. Евтина е.
ebahti - майстор
patsko написа:
Тогава разбрах за Aereco,и реших да го пробвам.Сложил съм в три от стаите(тази година ще сложа и в другите),останах много доволен,това устроиство върши перфектна работа. =D>
Da беше написал и точно от къде и от кой си го купил :-D
MamaMy - майстор
Все едно гледам ВС телешоп :-D
http://www.bezvlaga.com/От тук съм ги поръчал.Прочетете малко за тези устройства,никого не ангажирам с моето мнение.От Шумен съм и фирмата ми ги прати с куриери.Има описание как се монтират и всичко за тях.В саита на фирмата има телефони за връзка(за неверниците).Просто колегата е пуснал тема с ясен въпрос,а вие му я оспамихте.НАЗДРАВЕ!!! :partyman:
ivanovrg - специалист
patsko написа:
http://www.bezvlaga.com/От тук съм ги поръчал.Прочетете малко за тези устройства,никого не ангажирам с моето мнение.От Шумен съм и фирмата ми ги прати с куриери.Има описание как се монтират и всичко за тях.В саита на фирмата има телефони за връзка(за неверниците).Просто колегата е пуснал тема с ясен въпрос,а вие му я оспамихте.НАЗДРАВЕ!!! :partyman:
а би ли пуснал снимки,някой спомена че седи грозно
Въобще не стои грозно.Имам от двата вида ще ги снимам.Мога да ти пратя на пощата снимки,ти ако искаш ги качи в форумът.Не съм качвал в този форум,пък и пак ще ме помислят за човек от ВС телешоп.
bulhomes2 - майстор
Пацко, имаме право да гледаме с недоверие на човек с току що направена регистрация само да похвали дадена стока. Живо ме интересува и мен това, но за да ти повярваме наистина трябва да сложиш снимки на ТВОИТЕ прозорци.
Пратил съм снимки на ivanovrg,предполагам той ще ги пусне в форумът.
ivanovrg - специалист
patsko написа:
Пратил съм снимки на ivanovrg,предполагам той ще ги пусне в форумът.

Прикачен файл

DSC00117.JPG

Прикачен файл

DSC00115.JPG

Прикачен файл

DSC00114.JPG
DSC00114.JPG (99.54 KиБ) Видяна 12916 пъти

Прикачен файл

DSC00113.JPG

Тема "Без ВЛАГА в дома ни-Aereco !?!?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: