• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
maroka - специалист
Е щом и с плач няма да се помести микровелето е повече от ясно, че това е правилното й място :)

Отцедник в горният шкаф е ясно, че ще има. Говоря и за отцедник на мивката, човек е добре да има къде да си нареди чиниите като ги мие, или пък зеленчуците за салатката :)

Струва ми се, че си правил проекта с Kitchen Draw - там има кухни с кант дръжка, няма да е зле да го коригираш, за да имаш реалистична картина.

От конструктивна гледна точка врата на метър височина няма ядове да е цяла (от пикчъра не се вижда да е толкова висока), слагаш едни хубави панти с плавно прибиране и се кефиш на ефекта :)
Но....ако клиента (жената) така ги иска няма какво да се направи.

Иначе виждам, че си от Филибето и смятам, че ще ти е от полза този линк : http://gd-interior-design.com/.
Колегите знаят много за лакираните плоскости и определено ще намериш голяма част от отговорите при тях.

Пък като си готов пусни някоя снимка, да оплакнем и ние очи :)

Успех!
garvancho - помощник
maroka написа:
Е щом и с плач няма да се помести микровелето е повече от ясно, че това е правилното й място :)
- идеята ми е да има повече място на плота и в шкафчетата, защото апартаментчето е малко :)
maroka написа:
Отцедник в горният шкаф е ясно, че ще има. Говоря и за отцедник на мивката, човек е добре да има къде да си нареди чиниите като ги мие, или пък зеленчуците за салатката :)
- е, ако се наложи ще сложим един, няма да се дърпам :)
maroka написа:
Струва ми се, че си правил проекта с Kitchen Draw - там има кухни с кант дръжка, няма да е зле да го коригираш, за да имаш реалистична картина.
- правих го с ALNO, за съжаление нямам много време да разучавам други програми
maroka написа:
От конструктивна гледна точка врата на метър височина няма ядове да е цяла (от пикчъра не се вижда да е толкова висока), слагаш едни хубави панти с плавно прибиране и се кефиш на ефекта :)
Но....ако клиента (жената) така ги иска няма какво да се направи.
- абе "интимната" ми мисъл е да се ползват основно първия ред шкафчета, докато горния ще е повече за багаж. Освен това половинката ми е миньонче и за нея така ще е по-лесно :)
maroka написа:
Иначе виждам, че си от Филибето и смятам, че ще ти е от полза този линк : http://gd-interior-design.com/.
Колегите знаят много за лакираните плоскости и определено ще намериш голяма част от отговорите при тях.

Пък като си готов пусни някоя снимка, да оплакнем и ние очи :)

Успех!
- много интересен сайт със страхотни идеи, благодаря ти :)
  • 1
  • 2

Тема "Какъв материал за лице на кухня?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: