Nikalas35 написа: И въпреки всичко защо не произвеждат видовете , за които аз питам?Toва вече наистина е философстване
Ще бъде по лесно за всички...

Nikalas35 написа: И въпреки всичко защо не произвеждат видовете , за които аз питам?Toва вече наистина е философстване
Ще бъде по лесно за всички...

И преди 30 тина години също бяха такива фитингите за тръба фи-50 .За фи-110 също съм мяркал някъде , но те не са за мръсна канализация -по скоро за басейни и аквапаркове които се лепят а тези с уплътнението са за далекопроводи под земята с кабели в тях -на колко хотели съм виждал за мръсна канализация
 И преди 30 тина години също бяха такива фитингите за тръба фи-50 .За фи-110 също съм мяркал някъде , но те не са за мръсна канализация -по скоро за басейни и аквапаркове които се лепят а тези с уплътнението са за далекопроводи под земята с кабели в тях -на колко хотели съм виждал за мръсна канализация   .Направи си канала със стандартните тръби ,фитинги и сглобки .
 .Направи си канала със стандартните тръби ,фитинги и сглобки . 
Nikalas35 написа:...не зная дали има такива разновидности и ако има ....Пробвай тук (но са от 110 нагоре) -> Рекламен Каталог
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: