• 1
  • 2
Нека намерим най-тънките цени.
ebahti - майстор
ако някъде видиш да копаят основи за нова сграда може да ги спазариш изкопаната земя да ти я докарват на местото..........може и без пари да минеш :idea:
Имам самосвал камаз - на какво разтоиание се кара ? ako iska6 mi pi6i na po6tata robo22@abv.bg ili skypa -robo22 i 6e ti dam oferta
vk - специалист
Точно ли са изчислени тези кубици, че много ми се виждат.
А не може ли само с багер да се мине - т.е онова което е високо, да се смъкне в ниското и така да се изравни терена. Не говоря за копаене за основи на сграда (блок), а и ти си питал само за подравняване.
vanpilot - напреднал
vk написа:
Точно ли са изчислени тези кубици, че много ми се виждат.
А не може ли само с багер да се мине - т.е онова което е високо, да се смъкне в ниското и така да се изравни терена. Не говоря за копаене за основи на сграда (блок), а и ти си питал само за подравняване.
Кубиците ми ги изчислява фирмаджията непосредствено до парцела имащ такава техника.Мислех ,че като съсед ще отбие от цената.Ама нъцки. :lol:
Кубиците може да са по малко ,но пак са много.Фронтално парцелът е на нула спрямо шосето минаващ покрай него.А на дъното на парцела 40 метра навътре денивелацията е 4-5 метра.
Biso - специалист
Тези дни ще ми копаят и извозват около 200 м^3. Пазарлъка е по 5лв. на кубик. Вярно, че няма да е много далеч извозването на пръстта, щото и от това зависи а май и за депото се плаща на място. Отделно от сумата която прибира за целта общината (4лв/м^3 тук :sad: ).
Иначе около 4.5-5 лв/м^3 е разумна цена, но всеки знае него си.
При теб кубатурата е много, което е основание за по-сериозен пазарлък. :)
trolazol - специалист
Имайте впредвид че земната маса има коефициент на разбухване - това няма отношение към изкопните работи - само при товаренето извозването и депонирането.
  • 1
  • 2

Тема "Изкопно и извозна услуга на 2200 куб." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: