alexb - специалист
Ползвам грунд на Боро без пясък, нанасям го с четка дава по малък разход и е по чисто.
torbalan - Дървен философ
subzero написа:
искам да ви попитам някои ползвал ли ги е и какви са ви впечатленията от тях ? понеже ми бяха препоръчали да си взема на Боро но тук магазините не работят с тях и няма :( ще шпакловам стени измазани с варо-циментен разтвор
в моята къща старите стени (върху варо-циментова мазилка боядисвана неколкократно с посна боя) са шпакловани с ct126 на церазит...
според мен се получи много добре :)
messershmit77 - специалист
Subzero,почисти си стените от прах и шпакловай не мисля ,че имаш нужда от грунд.Успех.
subzero - специалист
лошото е че стените съм ги измазал с варо-циментен разтвор и след това не са нито шпакловани нито боядисвани и ако започна да ги шпакловам така без грунд се отделят мн малки камъчета които надират шпакловката :( днес си купих шпакловката на церезит и грунда им, но ми се увидя цената на грунда, за 10 литра туба цената е 53 лв :shock: бихте ли ми препоръчали друг грунд защото си взех на церезит 1 туба 2 литра и ще замине мн бързо а имам да грундирам 4 стай и коридор
бороконтакт_ около 4 , 5 лв за литър.
subzero - специалист
messershmit77 за съжаление магазините тук не продават на боро продуктите :( а и 10 литра по 5 лв отива пак към 50 :)колкото е и церезита
Мини ги тия стени с метла няколко пъти, за да останат възможно най_малко песъчинки,това поне е без пари. :weedman:
Crafty - специалист
Извинявам се предварително, но какво общо има цялата тема с "Всичко за Гипскартона и Гипсфазера"?
alexb - специалист
Вариант без грунд е кофти когато човек няма опит и когато отвън е 36 градуса. За да избегнеш песъчинките си купи една широка шпакла с размер над 20см и с нея циклиш стените, след това с метлата по стената.
The_FAN - специалист
Crafty написа:
Извинявам се предварително, но какво общо има цялата тема с "Всичко за Гипскартона и Гипсфазера"?

:thumbs:

Тема "шпакловка и грунд церезит" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: