Всичко за дърводелството
Spokoiniq - майстор
Kолеги дърводелци, коментирайте идеята за гребеновидна сглобка, или такава с профил обратен трапец.За масив ми се струва много по-добро, така и така човека ще купува фреза.Всички декоративни кутии от масив с видима дървесина изглеждат в пъти по-добре.
toiq - специалист
Spokoiniq написа:
Kолеги дърводелци, коментирайте идеята за гребеновидна сглобка, или такава с профил обратен трапец.За масив ми се струва много по-добро, така и така човека ще купува фреза.Всички декоративни кутии от масив с видима дървесина изглеждат в пъти по-добре.
Така е!!! Но, нали се сещаш, че тази сглобка е за много напреднали "Майстори" ;)))
ivanovrg - специалист
а с ръчен циркуляр нестава ли
моя има да се накланя на 45 градуса
kendal - специалист
колеги това с фрезата и фрезера (не 45 градусовия),не влиза в графата ''семпли инструменти'' както се изразява колегата . фрезера за сглобка е за цанга 12мм
jameson_2001 - специалист
А може и с това :? :lol:

Прикачен файл

Miter-Saw-JMMS004-.jpg
Съжалявам за спама !
Miter-Saw-JMMS004-.jpg (72.75 KиБ) Видяна 6614 пъти
Osiris - специалист
може ама дали знае да борави с него :?
shadowman - майстор
Това става най-безопасно с циркуляр, където и да идеш (в някой цех за мебели) мисля, че ще ти свършат работа.
kendal - специалист
А панти brusso намери ли си?Защото гледам взе да проектираш кутията на часовника.
QinetiQ - помощник
Намерих но не в България а ми се искаше от тук да си ги купя че да ги видя първо понеже не ми се дават 80 лева са скапани панти дори без да знам какво представляват на живо...За съжаление никой не помогна да каже дали ги има в България такаче приемам че ги няма
griffin - майстор
Колеги, не четете какво е писал човека той иска да стане с възможно най малко средства не иска да набутва една камара пари за машини които са подходящи за сряза :-). Само почваме да пълним темата на човека с глупости.

Тема "45 градуса разрез? Как става?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: