Пълниш заека с ориз и дреболий.Както се пълни агне и го зашиваш.За да не ти е сухо отгоре го намазваш с свинска мас.Слагаш отгоре фолио ,от страни малко картофи,и печеш.Става супер.Това лято съм изял към 20 такива.Да ти е сладко,и на здраве. 
cakev79 написа:Брат ми вече гътна първата реколта от зайчетата,но майка нещо не се справя със приготвянето им.Стават по сухички при печене.Някой да каже каква е тънкоста.Рецепти в нета много,ама ми трябват ползвани,а не да правя опити,че ще свършат продуктите.Пробвай да накиснеш зайчето в марината
слагаш 50-100 грама ракия
чер пипер
чесън (по желание)
сол
захар (аз слагам до 3-4 чаени лъжички)
и малко соев сос
доливаш вода и кисне от 2 до 10 часа колкото повече по добре
може да добавиш и други подправки по твой вкус
ако го правиш на шиш си вземи повече краве масло и се маже постоянно докато се пече
а се пече докато не месото не стане крехко и не почне да се отделя от костите




