Eй, радвам се, че разсъжденията са ми били на прав път, щом чак спрей за дъвки са измислили. След като писах тук продължих да си мисля по въпроса и после и на мен ми хрумна това за пистолета за топъл въздух, защото няма да отдаде такова количество топлина на плочката, колкото едно канче с вряла вода. Друго, което също се сетих е заливане с Доместос. Нали е гел, ще си стои там върху дъвката и ще я разтвори. Тя е органична материя, а в доместоса има сода каустик - разлага всичко органично. Сигурен съм, че ще подейства след може би две-три апликации. Само се чудя защо проблема дето не е при нас ни вълнува повече от подателя на темата. Винаги съм си мислил, че проблем в този форум е липсата на обратна връзка, в смисъл иска някой съвет за нещо и до там. Толкова много теми съм изчел и ако има и 5% да са писали после кое как е станало. А като видим кой какви идеи е давал и кое действа в последствие, е начин да отсеем истинските специалисти от неистинските... Някои много се възгордяват от това, което се появявя под псевдонима им и почват да ги бълват едни