• 1
  • 2
Проявете вашата изобретателност.
stanimir62 - специалист
Върти ми се нещо в глвата като замба от тръба на прахосмукачка,но се изкривяват в единия краи.Затова реших да попитам ако някои знае нещо с температура,но то като във всеки БГ форум всички се надпреварват да ти обеснят колко си ТЪП.
Бай Член - специалист
То зора е, че освен външният кръг, ще трябва после да се цели и вътрешен, нали се налага да се надене някак на дръжката пустото изделие.
Ама като се замислих върху твоя проблем, та се сетих - дали пък не може да се изплете нещо като чорап от по-дебелшка вълна и да се надява върху стария валяк.
valmet - специалист
Бай Член написа:
та се сетих - дали пък не може да се изплете нещо като чорап от по-дебелшка вълна и да се надява върху стария валяк.
Хайде сега да се учим и да плетем :? .
Все си мисля че ръчно няма как да стане,или дори и да се докара до някъде при употребата едва ли ще свърши добра работа. :wink:
masterval - майстор
stanimir62 написа:
Върти ми се нещо в глвата като замба от тръба на прахосмукачка,но се изкривяват в единия краи.Затова реших да попитам ако някои знае нещо с температура,но то като във всеки БГ форум всички се надпреварват да ти обеснят колко си ТЪП.
За да изпревариш всички, дето се надпреварват, пални парче дунапрен и сподели, дали повърхността след това ще поема боята.
vipltd - специалист
Умна идея,ако не бяхя открити валяците.
  • 1
  • 2

Тема "валяци за боя от дунапрен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: