• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
Каналски - специалист
Извън Темата !
Стига сте говорили за Цените ! Спрямо цените на другите неща в стрителството цената на ВиК Материалите е пренебрежимо малка!
Само "крайните устройства" успяват да вдигнат цената !
За мен винаги е стояло на първо място Качеството и Функцията !
Само малките деца и някой изнемогващ финансово човек би се стреснал!
А относно Консултантите ... ако сте скучаеща Домакиня или Пишман Майстор. Да приятно си е Човек да си побъбри с някой в магазина и той да му покаже от къде изгрява Слънцето ... :-D
Но понеже в повечето магазини не е много ясно какво има и предлагат, в крайна сметка си е добре да се държи под око и Персонала .... понякога има учудващи неща в най-горният рафт или в склада или Това е същото като Онова затова не са ти го показали !
stiff_bg - напреднал
Само да вметна в зародилия се спор. Напазарувах от Юроком 2000 и получих точно обслужването, което желаех. Цените на ПВЦ-то са до 50% надолу от тези в Практикер (то къде ли не е по-евтино от там), за полипропилена даже не съм и проверявал.

Сега това което търся все още е редукция от ф130 (метална тръба) на ф110 (пвц), защото искам да си преправям вентилацията, но понеже ще се облича с гипскартон не бих искал да го правя с тия тръбите от фолио, че не знам колко са надеждни.

Някой дали знае къде мога да намеря нещо подходящо за целта (може и идея), че не ми се обикала цялата София. Цената общо взето няма значение, защото бензина дето ще изгоря докато обикалям сигурно ще ми излезе по-скъпо.
jekasus - майстор
ИзображениеРедукции за пвц въздуховоди
stiff_bg - напреднал
А може ли да ми кажете как се лепи тая редукция, защото аз купих нещо подобно? Със силикон дали е достатъчно здраво и оплътнено? Монеже ще се затваря ми се иска да го направя достатъчно здраво и плътно, че после да нямам проблеми с дърпането.
  • 1
  • 2

Тема "От къде да купя тръби за каналите и водопровода" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: