• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
kendal - специалист
и аз така ги правя сянка,като му ''лепнеш'' цокъла не севиждат краката колко на брой ца де :lol:

Прикачен файл

Picture 279.jpg
comunikator - специалист
С тия 24 крака бая масивно е станало :roll:
<Friend> - напреднал
lazo_2 написа:
...Не казваш в крайна сметка къде ще стой тоз гардероб в ниша ли е или пък се виждат и двете страници ? или пък само едната
Гардеробчето (нали ще е само 95 см) ще стои до комин отляво, който ще скрива част от страницата (около 10-15 см ще са видими), а отдясната му страна мисля да направя скрин с 3-4 чекмеджета (височина около 90 см)
shadowman, темата ти я гледах още преди да правя първите си опити с ПДЧ.
Благодаря на всички отговорили. Май ще ходя да търся крака около 6 см. Толкова е висок цокъла на другия шкаф в стаята.
shadowman - майстор
Ако сложиш обикновен кухненски крак на 60 мм няма да можеш да си мушнеш ръката за да регулираш. Можеш да използваш този крак (серия 300-301) -> http://www.camar.it/prodotti_livellator ... terali.php, има ги тук и съм ги използвал. При тях си пускаш страницата до долу, цокъл 60 мм а на дъното 4 дупки за да регулираш крака.
<Friend> - напреднал
Благодаря, shadowman. Не бях виждал такива.
Възникна обаче непредвиден проблем, който налага да замразя проектите за гардероб, скрин и леглото за неопределено време. Парите ще бъдат "вложени" в ремонт на автомобила :sad:
Още веднъж благодаря на всички, които писаха.
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос за конструкция на гардероб" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: