Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
valentino76bs - майстор
petromaniq написа:
Като ти отпадне, изгори или както си го наричай една от фазите, двигателя няма и да помръдне наникъде, а след 30 минути към пренавиване или вторични суровини.
Добре, благодаря ти много. :partyman:
styb - специалист
Да не би да са се разменили две от фазите - щом си сменя посоката на въртене...
valentino76bs - майстор
styb написа:
искам да кача едно видео ама не мога....
velsi - Почетен майстор
valentino76bs написа:
Нормално е да не можеш. Качи го в YouTube или Vbox, а тука сложи линка.
valentino76bs - майстор
velsi написа:
valentino76bs написа:
Нормално е да не можеш. Качи го в YouTube или Vbox, а тука сложи линка.

ееее така ли се процедира ,това ли са възможностите на форума....не може едно видео да се качи това не е нормално....айде мозъците да се заемат...
velsi - Почетен майстор
Казах ти как става. Щом не те устройва не го прави. Не става въпрос за възможности, а за най-елементарни предпазни мярки. Не може всеки и навсякъде да качва в Интернет каквото си пожелае. Не си ли забелязал до сега?
valentino76bs - майстор
velsi написа:
Казах ти как става. Щом не те устройва не го прави. Не става въпрос за възможности, а за най-елементарни предпазни мярки. Не може всеки и навсякъде да качва в Интернет каквото си пожелае. Не си ли забелязал до сега?
Да ти кажа честно не съм,но няма да е далече времето когато и тука ще може да се качват...убеден съм.
valentino76bs - майстор
styb написа:
НЕ бе колега нищо не съм пипал,гледай видеото....:)..
valentino76bs - майстор
Ето да нацвъкам и едно видео за да се направя на интересен както казва колегата ''фиката''... http://www.vbox7.com/play:1afd0200 /към колегата .. ти ако не искаш не го гледай ще ползвам другата аудитория/....
valentino76bs - майстор
petromaniq написа:
Като ти отпадне, изгори или както си го наричай една от фазите, двигателя няма и да помръдне наникъде, а след 30 минути към пренавиване или вторични суровини.
Да го карам ли към ''абсурди'' а :heart: ...не само ,че мръдна ами даже и вървя така 30 минути....ама айде ще го сложа там защото първоначалното удивление като го видях и аз се учудих просто не ми се беше случвало досега,какви ли не други дивотии съм виждал ама това и се смях даже..../има си обяснение естествено всичко/.

Тема "ПИТАНЕ." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: