• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
eurogas - специалист
Добре де, аз имам супер мощен кондензотор в колата, специален за силна музика с капацитет 1 фарад, и не съм забелязал никакво повишаване на мощността, нито икономия на гориво ?

Това е доста несериозно. :yawinkle:
новия12 - специалист
колега - понеже и ти вероятно си технически грамотен - един кондензатор и един диод може ли да доведе до нещо такова . при теб кондензатора си върши работата като компенсира падовете от баса..ама пък за всичките тия други неща ти какви разумни обяснения имаш...???? :?
преди около 20 години имаше и друга бясна далавера... слагаха се магнити на бензиновия маркуч най- близко до карбуратора.. бензина се намагнетизирал и от там имало икономия .... продаваха се и тия неща.... :-D та даже и аз млад и зелен -как да не сложа??? :-D
Chefo77 - майстор
Това не че е несериозно. Несериозно е да се каже, че е несериозно. Направо си е пълен ташак!
2200 микрофарада кондензатор, един диод и малко пластмаса. Цялото е лепено, няма винтове, ако го разглобиш, за да докажеш лъжата - повредил си го.
Не знам как има хора, които се вързват на това. Но с оглед на това, че има възрастни хора, които чуват някого да плаче по телефона, вземат го за сина/дъщеря си и веднага му носят 10-те бона от скрина ... защо да няма и такива ... балъци да ги наречем. Защото в случая купувачите няма да са старци с деменция, нечуващи с едното ухо :(
  • 1
  • 2

Тема "какво ще кажете за това" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: