• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Svet - напреднал
Само размерите на Андере ли ти вършат работа? Повечето от останалите дивани са с матраци, като предполагам може да се избира между Стандарт, Лукс ...
kkk - специалист
Размерите са супер. Между другото не знам разликата между тези видове матраци/стандарт,класик и др./ и кои са за предпочитане като здравини и удобство, както и разликата в цените им, и дали въобще могат да се сложат на този размер диван. Дали някой въобще ги прави?
Emerald - модератор
Не знам защо си против дунапрена- и на най-качествените матраци от световноизвестни марки пълнежа им е дунапрен. Вярно че от дунапрен до дунапрен има разлика, но все пак...не е добре да се обобщава.
Тани - модератор
Аз все си мисля , че най качествени са латексовите, и по-конкретно мемофлекс. И имат от 5 до 10 години гаранция че няма да си променят формата! Като ти се прецака ( а това със сигурност ще стане) дунапрена винаги може да го смениш с латекс! Самия факт че се транспортират пресовани на ролка и за броени минути си възвръщат формата трябва да ти говори нещо! Това същото е немислимо за дунапрен!
kkk - специалист
Добре де, убеди ме за латексовите/не съм ги виждала, не зная цените им/, но има ли някой производител, който да ги влага в посочения тип диван с дадените размери и къде мога да отида и да го купя това канапе, че вече ми писна?
Между другото имам горчив опит от нов диван 3-ка с дунапрен на 1.5 г.-производител Русе, и от сядането в средата има такава дупка вече, че не ми се гледа. Представям си как ще изглежда след още 1 г. Дивана на майка ми е с нормален матрак, на него сме гледани аз и брат ми, ползвали са го и за спане и за посрещане на гости в хола и сега върху него скача ще едно поколение деца, и не е мръднал - сменихме му дамаската и е перфектен! Зная, че сега нещата не се правят толкова здрави, но все пак не вярвам срока за употреба да е 1-2 години.
Тани - модератор
kkk написа:
Добре де, убеди ме за латексовите/не съм ги виждала, не зная цените им/, но има ли някой производител, който да ги влага в посочения тип диван с дадените размери и къде мога да отида и да го купя това канапе, че вече ми писна? .................

Зная, че сега нещата не се правят толкова здрави, но все пак не вярвам срока за употреба да е 1-2 години.
Не знам къде, но мисля че няма да е проблем като ги поръчваш , да им кажеш да ти приспаднат цената на думапрена и да сложат латекс на негово място - ако те могат да си доставят , добре, ако не ти може да им го занесеш! Цените са доста по-солени , но си заслужава!

Информация за латексовите матраци натисни ТУК

А това за 1-2 години - почти толкова изкарват преди да им се покажат пружините!

Прикачен файл

Пейка-легло.gif
Пейка-легло.gif (37.75 KиБ) Видяна 9115 пъти
Rockwalll - специалист
Имам точно каквото ви трябва - купих си го миналото лято + един фотьойл от същата серия - има и тройка, която пак е с 2 възглавници, но по големи (не съм много сигурен де). Иначе моят е с възглавници 70х70см. Фотьойлът също.

Може и да е с дунапрен, но е твърд и не се сплесква - разтяга се много интересно, има чекмедже от долу и е супер - произведен е от Ретроуют Ямбол - сега ще видя дали ще намеря снимка в нета.

www.retroaksaga.com - ето линка, но за всеки случай слагам и снимката долу

Можете да си ги поръчате направо в завода в Ямбол и да си платите транспорт - на мен тази операция с плащането на транспорт до Бургас ми спести 130 лева - разликата от цените в магазин за абсолютно същата поръчка.

Моите са е абсолютно същите като на снимката и всичко е супер - а аз съм над 100 кила.

Хубавото е че можете да си разпънете и само половината от дивана, ако се наложи.

Друго предимство, на което аз особено държах е, че за да го разпъна не се налага да го местя или дърпам разни конструкцийки на колелца или крачка (както е при всички дивани с клик системи и повечето от останалите разтегателни - ако имате ламиниран или какъвто и да е паркет е желателно да не го драскате всеки път когато решите да го разпънете а ви трябват още 30 см от стената за да стане на спалня, нали??

Тоа е от мен - дано съм бил полезен

Размерът на моята двойка е над 140см - 2те възглавници за общо 140 + още около 20-30см за подлакътниците, но мисля че имат и други варианти - просто ние залепнахме на този и си го поръчахме без да оглеждаме всичко.

успех в търсенето

Прикачен файл

дивана.jpg
дивана.jpg (73.99 KиБ) Видяна 9089 пъти
gal94 - напреднал
Има много видове такива дивани в COMO.
Rockwalll - специалист
e аз не претендирам да съм открил топлата вода де :?
просто се опитвам да помогна - ако има и другаде - супер
  • 1
  • 2

Тема "Разтегагелен диван двойка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: