• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
mirk - майстор
Обаче идва момента на превъртане и късане на нервите :mrgreen:
gogo1113 - специалист
Като става въпрос за превъртане, това дали са китайски боклуци или "маркови" не е никаква гаранция. С китайските съм работил внимателно - не съм имал проблеми. Два пъти ми се случи да се предоверя на Makitа, не бях внимателен и ги превъртях - отпред се назъбиха. Така, че е важно и устройството зад винтоверта.
mirk - майстор
Ментета битове не изкарват много при мен, превтртат даже и с ръчна отверка.
onkelabg - специалист
Направо се ОТКАЗАХ :axe: благодаря ви за отг и мненията :supz:
Може и други подобни /инструменти и части/ да си говорим тук в тази тема-проблем от мен [-X . Тькмо някои ще види нещо някаде, и ще го обсьдим и аз /дистанционо/ ще добия представа ,ако може ДЕ :irre: .поздрави :devil:
dtmf - специалист
totio1973 написа:
Ето я и моята отверка Раидер ,същата е само цвета е различен ,като гледам в едно и също мазе са правени.Както споменава колегата става само да монтиране на контакти и тем подобни.
Не си струва, ключа се прецаква бързо,от време на време някоя зъбчатка изскача и почва да стърже. Имах такава преди да си купя макитите.
dtmf - специалист
Gek написа:
Според мен цената е супер, като гледам бих дал тия пари само за куфарчето с битовете (100 бр.) Жалко че няма по-едра снимка...
Жалко че нямало по-едра снимка. :lol: Че тази малка ли е? Сигурно е над 3 мегапиксела,и похабени за една еднодневка. :cool:
MamaMy - майстор
dtmf написа:
Gek написа:
Според мен цената е супер, като гледам бих дал тия пари само за куфарчето с битовете (100 бр.) Жалко че няма по-едра снимка...
Жалко че нямало по-едра снимка. :lol: Че тази малка ли е? Сигурно е над 3 мегапиксела,и похабени за една еднодневка. :cool:
2 048 × 1 536 пиксела (мащабирано до 822 × 617 пиксела)
  • 1
  • 2

Тема "даите савет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: