• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
chapara - майстор
Там където ще заустите ,слагате разклонител с фи 50 ,като до там водите и тръбата за сифона,успоредно с фи 110-то.Сифона да е "рогов" за да няма миризми. :wink:
Pooh - майстор
Явно аз съм тъп, но по пода ли мислите да пуснете ф110? Стъпалцето, което ще се получи, ще е доста сериозно. Варианта с вкопаване на такъв размер тръба не съществува.
Толкова ли е трудно при задаване на въпрос да се даде снимка и схема? Никой не е длъжен да гадае какво точно е положението при вас.
И кой точно е очаквал, сифона да е заустен във ф110, майсторите/изпълнители или вие/собственици, защото аз не помня да съм виждал някога такова изпълнение ... пък си мислех, че съм виждал доста инсталации :?
Излизат ми и други разни въпросчета, но нека да изчакам да видя снимка на съществуващото положение - това ще ви помогне и на вас - ще получите повече и по-подробни отговори от специалистите тук.
Humppa-1 - напреднал
Правих нещо такова преди 3 години. Скрих водопровода зад картон, изолацията е само от ватата зад картона. За сега няма грижи. След това прекарах тръби от парното към банята да затоплям водата в бойлера и 5 глидера в банята. Тръбите ги прекарах в канали от външната страна на стената (северна стена, в Белене също температурите са под -20*). Тръбите на парното ги изолирах с тръбна изолация от сивата (не се сещам за търговското наименование, може би армафлекс). Върху каналите налепих 2 см фибран (само това имах под ръка). 2-ра зима няма грижи.
dolli - специалист
Моля модераторите да изтрият темата - банята вече е направена, а от уклончивите отговори, които получих тук едва ли някой друг четящ ще има полза.
chapara - майстор
Защо да се трие, да беше пуснала снимки,за да има полза от темата ТИ :wink:
  • 1
  • 2

Тема "Планирам ремонт на банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: