• 1
  • 2
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
dragozow - майстор
Точно за това му дадох линк от там. Иначе може да се учи и сам в гаража, ако ще дава пари за курс поне да има и документ...знае ли човек. Аз се учих самичък, имам колега който е много добър заварчик по всякакви методи(викат го по разни учреждения да им прави прецизни заварки) ме надзирава и поправя. Та той ме светна на някои тънки неща. Не съм перфектен ама много тренирам ей така за кеф и мога да си направя асмата. Имам възможност да пробвам всякакви машини.
walko - специалист
А що КЗУ-то да е по-по-най? :?
Питам щото вече се разходих до "Института по металознание и заваряване" На бул. Шипченски проход 67 има го на линка дето е пуснал Торбалан по-горе http://www.weldingbg.com/kurs.htm
И ми се видяха същите сертификати и същите условия, ....... само цените ме стреснаха!
Но ми е по близо за пътуване, а пък от друга страна, ако КЗУ-то е с нещо по-добро ше се прежаля! Особено ако пък е и по-евтино! Моля за съвет! На везните са тия двете!
joe007 - специалист
Ако е за София провери също в Ремотерм или Струна.
LazarGanev - "Велик майстор"
За ГасТек спомена ли някой?
sek.1 - специалист
walko написа:
А що КЗУ-то да е по-по-най? :?
Питам щото вече се разходих до "Института по металознание и заваряване" На бул. Шипченски проход 67 има го на линка дето е пуснал Торбалан по-горе http://www.weldingbg.com/kurs.htm
И ми се видяха същите сертификати и същите условия, ....... само цените ме стреснаха!
Но ми е по близо за пътуване, а пък от друга страна, ако КЗУ-то е с нещо по-добро ше се прежаля! Особено ако пък е и по-евтино! Моля за съвет! На везните са тия двете!
Бившото КЗУ е еталона по който се равняват всички останали . Поне до колкото аз имам информация там все още не претупват обучението така че като ще даваш пари по добре за тях да научиш нещо . После където и да отидеш да работиш без значение на сертификата ще искат да дадеш проби за да те видят какво реално можеш . Никой няма да те вземе на работа като заварчик само на юнашко доверие .
  • 1
  • 2

Тема "Курс по заваряване.Къде?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: