• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
Kumay - майстор
Фло! Малката подробност е, че Скила ти е на 7 години :respekt: ! А на Велси е сигурно на две!
Там е разликата... В цената!
schuldiner - майстор
Бе да си призная, и аз имам такъв скил, дали не е и на повече от 7 години... Още от началото си имаше проблеми с батерията. Не че другите от същия (ценови) клас издържат много повече, ама тоя ги бие по мързел. Междувременно потроших 3-4 подобни винтоверта, но с тях поне поработих. А този е дълбока резерва и повече от час работа на месец не му се събира. Погледнато от удобната страна - да, оцелял е по-дълго, ама щото не го зоря, че го знам колко е нефелен.
velsi - Почетен майстор
Не е на две години, на повече е и със сигурност не е точно коментирания модел, но недостатъците му се проявиха още след покупката. Зарядното е супер бавно, ако го оставиш да зареди напълно сигурно ще му трябват поне 6 часа, тоест не става да заредиш за час и да действаш. Ако пък си мислиш, че след като си заредил двете батерии имаш готова за работа машина - пак не става. След ден-два батериите са негодни за работа поради убийствения саморазряд. Като помня с какъв мерак я купувах... Не препоръчвам! Впрочем имам американски винтоверт, също с NiCa батерии, обаче и след месец да го хванеш, ако батериите са били заредени пак са си такива. Явно клетките са други. Успех с избора!
schuldiner - майстор
velsi написа:
Не е на две години, на повече е и със сигурност не е точно коментирания модел, но недостатъците му се проявиха още след покупката. Зарядното е супер бавно, ако го оставиш да зареди напълно сигурно ще му трябват поне 6 часа, тоест не става да заредиш за час и да действаш. Ако пък си мислиш, че след като си заредил двете батерии имаш готова за работа машина - пак не става. След ден-два батериите са негодни за работа поради убийствения саморазряд. Като помня с какъв мерак я купувах... Не препоръчвам! Впрочем имам американски винтоверт, също с NiCa батерии, обаче и след месец да го хванеш, ако батериите са били заредени пак са си такива. Явно клетките са други. Успех с избора!
Абсолютно, за същия говоря и аз... Пробвах при едни познати да ми сменят елементите (искаха 60-70 лв.), но не се събраха в дръжката. Голяма чуденка ми беше, щото мислех, че има нещо като стандарт и как тъй новите няма да влизат. Мътна работа... Добре че съм пипвал и друго Скил, та не ги набедих веднага за менте-фирма. Просто калпав инженер за модела. Дано при новата изработка да са оправени тези недомислици. А ако е в ред новият, може пък да си купим по една нова батерия, че да подкараме най-сетне старите машинки. Щото пък не са никак лоши, когато работят. Ама някой трябва да се жертва да пробва и после да се похвали...
Kumay - майстор
velsi написа:
...Явно клетките са други!...
Това ми припомни вица за Асан и Айше! :lol:
"- Айше! Фанал съм въшки от теб ма!
- Асане! Ти за пет лева калинка ли искаш да фаниш!"
USP - напреднал
Ами, значи за сега се отказвам. Като събера повече парички тогава ще купувам. Искам акумулаторна машина и това е. И без това сега трябва да купувам хладилник. :cry:
  • 1
  • 2

Тема "СКИЛ 2395АС" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: