medo5303 написа:Благодаря ВИ колеги,няма да взимам повече заем от банка те са най големите кръвопийци на този свят.Интересно

аз пък спестих едни 600 евро, благодарение на кръвопийците и reecl

medo5303 написа:Благодаря ВИ колеги,няма да взимам повече заем от банка те са най големите кръвопийци на този свят.Интересно
medo5303 написа:Благодаря ВИ колеги,няма да взимам повече заем от банка те са най големите кръвопийци на този свят.Краси пиниза е да имаш парите, да кандидатстваш по програмата, и да върнеш заема веднага след приключване на проверката. При предсрочно погасяване на тези заеми няма наказателна лихва. Ти си идвал у нас и си виждал къщата и климатиците. Те са по енергийната програма и съм им взел 20% от програмата, като съм платил лихва за два месеца, докато ми мина одобрението на проекта и приемане на изпълнението на външната изолация, след което прекратих кредита.
turistak написа:И още едно съществено уточнение!Фирмата изпълнител не трябва да е регистрирана никъде. Със сигурност! Фирмата трябва да си попълни офертата, да подпише протокол за издаване/изпълнение и да напише фактура. Това е. И при всички случаи проекта не е за изпускане. Без значение дали ще върнеш парите веднага или не...все си е добре. Все пак, в днешно време няма много хора, които да ти дадат 5-6000лв. ейтака, без лихва, а ти да им ги върнеш след година-2. Аз поне не познавам де ;)
Трябва да има фирма изпълнител, която да е регистрирана на сайта на REECL.
Пишат се фактури, начислява се ДДС(както си е редно!).
Galy написа:Добре де...ами какви са тези фирми с одобрени доставчици на сайта на REECL?Аз си мисля,че за да те одобрят за кредит,трябва фирмата доставчик да е одобрена и да я има на сайта им.turistak написа:И още едно съществено уточнение!Фирмата изпълнител не трябва да е регистрирана никъде. Със сигурност! Фирмата трябва да си попълни офертата, да подпише протокол за издаване/изпълнение и да напише фактура. Това е. И при всички случаи проекта не е за изпускане. Без значение дали ще върнеш парите веднага или не...все си е добре. Все пак, в днешно време няма много хора, които да ти дадат 5-6000лв. ейтака, без лихва, а ти да им ги върнеш след година-2. Аз поне не познавам де ;)
Трябва да има фирма изпълнител, която да е регистрирана на сайта на REECL.
Пишат се фактури, начислява се ДДС(както си е редно!).
katcko написа:Хммм,на мен ми предстои една външна изолация на пролет и се замислям за тоя кредит,днес го гледах в Про кредит има лихва 12,9%,което не е малко,но така като чета мненията ви оставам с впечетление,че сте доволни.До колкото разбрах,викаш фирма,правят ти оферта,представяш я в банката с другите документи за кредит,одобряват те,плащат,до месец ти връщат 20% и ти си плащаш месечните вноски....нещо пропускам ли???аааа и трябва ли да си собственик на жилището ?не е задължително/поне не беше по мое време - подробности тук
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: