• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Не искам да затормозявам форума с излишни въпроси, но при мен нещата не станаха от първия път.Този , който бях взел на мострата беше DC 12, а явно по новия модел, който ми дадоха е бил с променлив ток. А във вид на адаптер е с намотка вътре но формата е неподходяща за мен.
preslav - майстор
save написа:
Не искам да затормозявам форума с излишни въпроси, но при мен нещата не станаха от първия път.Този , който бях взел на мострата беше DC 12, а явно по новия модел, който ми дадоха е бил с променлив ток. А във вид на адаптер е с намотка вътре но формата е неподходяща за мен.
Никого не затормозяваш - на когото не му харесва може да не чете и да не пише!
Само ще ти подскажа, че моторчетата на сешоарите са също на нисък волтаж - аз не мога да ти сметна какво като стойност и мощност съпротивление би ти свършило работа, но това също е решение за техника, която не изисква някаква супер точност на напрежението.
valentin112 - специалист
save написа:
DC 12 и променлив ток са малко различни неща.
Здравейте, искам да кажа, какво стана в крайна сметка. Взех си импулсен трансформатор AC220/DC12 1 ампер, вързах вентилатора и всичко си е ок.
Благодаря на всички за помощта!
  • 1
  • 2

Тема "Как да преправя АТХ на компакно захранване?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: