И евала за беседката хареса ми много.То това беше сайвант с полупаднал покрив, но полека се заформи като място за летни веселби

И евала за беседката хареса ми много.То това беше сайвант с полупаднал покрив, но полека се заформи като място за летни веселби
Pishman-maistor написа:Мерси много за отговорите значи намирам си от някъде подобна решетка пускам ток по нея и зад нея 1 лампаНяма да се учудя ако ги намериш и в магазините по левче Тъй че гледай внимателно.
Няма да се учудя ако ги намериш и в магазините по левче Тъй че гледай внимателно.Мерси От части схванах само това с умножителя не ми е ясно как се прави но имам 1 съсед електротехник ще го питам
А не е решетка а просто 2 проводника навити успоредно един до друг като резба. Как да ти го обясня че да ме разбереш. Имаш 4 вертикални пръчки и на тях през 5 мм някъде има каналчета и в тях минава проводника пръчките може и да са повече. А по тях не се пуска 220 волта ами се прави един умножител на напрежение и там има вече повече от 1000 и нагоре волта. Схемата е елементарна и частите струват стотинки.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: