Всичко за дърводелството
ZEDYCUS - майстор
Ще стане. Щом ти се дават пари. :-D
marmoz - специалист
ZEDYCUS хвърли още едно рамо :) PVC канта с какво лепило се облепя че тея кето до продават не извъшвали облепяне?
И да не ми линкнеш няква 25кг бака,че ще взема да залепя тъщата за стената с нея да пробвам дали държи :-D
Ако някои друг знае да помага :)
radius - майстор
Аз съм лепил успешно с полихлоропреново лепило на Момент (тип Хелметекс). Има всякакви разфасовки - и за слаби тъщи, и за дебели.
ZEDYCUS - майстор
ПВц кант на домашно му можеш само с хелмитекс да залепиш(мажеш страницата - канта, изчакваш 10-15мин и притискаш, после пак малко чакане и окрайчваш), олепиляването на канта няма да ти помогне, ако нямаш ръчна машина, ма цената :vom: . Тук във форума съм виждал в една тема подобен, иначе с ютия или пистолет за топъл въздух не става такъв кант свива се или се надира.
Не е като да не съм пробвал :butthead: , но нищо не се получи.
marmoz - специалист
Благодая за отговорите :)
И на тъщата и се рамнина,ама аиде от мен да мине,следващият път :-D
ZEDYCUS - майстор
http://lotostrading.com/details.php?product=12050

Днес попаднах на линка в форума, та ей го фрезера.
marmoz - специалист
Mного благодаря :prayer: Сцепих се да търся по нета ама не ми изкачаше та затова гледах тоя другия при точно позициониране че хваща R2 :)
bogomilZ - специалист
с хелметекс лепене на кант 2 мм не става - много е твърд - само на кантираща машина
marmoz - специалист
Мерси за съвета :) Ще взема някво отпадъчно парче за да си поиграя с 1м 2мм кант,ако не го докарам до нещо сносно или ще взема по тънак кант или ще си платя да ми го направят :)
Пак благодаря за всички помагащи :prayer: След около 2 седмици смятам да имам и снимки вече :)
marmoz - специалист
Напредваме с масичката :) Днес малко cad3d другата седмица ще поръчвам плоскостите :)Цветовете не са тези на jpg, ама засега съм ги сложил така....
Прикачен файл:
Masa3d2.jpg
Masa3d2.jpg (13.13 KиБ) Видяна 4079 пъти
Прикачен файл:
Masa3d1.jpg
Masa3d1.jpg (14.04 KиБ) Видяна 4079 пъти

Тема "Направа на маса с въртящ плот" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: