• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
rum_sz - специалист
Сакев,жив ли си или се подпали? :shock:
Нищо не казваш за печката :) Е драсни два реда .............гори не гори,че и аз да знам какво да правя. :)
cakev79 - специалист
Абе гореше добре,ама аз съм на 270 км от неяв момента.Ако имаш талаш давай смело напред.Аз съм си осигурил.Като се върна при нея вече ще е студено и ще пиша повече.То тогава и виното ще е станало,та няма мн да я силя.
rum_sz - специалист
cakev79 написа:
Абе гореше добре,ама аз съм на 270 км от неяв момента.Ако имаш талаш давай смело напред.Аз съм си осигурил.Като се върна при нея вече ще е студено и ще пиша повече.То тогава и виното ще е станало,та няма мн да я силя.

ААААААААААААА............по кротко ,щом има толкова загряващи материяли. :) :) :)
:lol: :lol:
cakev79 - специалист
Тези дни я пробвах няколко пъти.Гори добре,топлина има,Но.Има черен конденз с който нз как ще се справя,но не съм и мислил за сега.
pvk1967 - специалист
Принципната конструкция дадена по горе е единствената правилна за този вид печки! Колкото е по голям диаметъра, толкова по-добре-ще има възможност да се сложи като добавка някой по чепат пън или нещо от сорта...! За да има смисъл от цялата работа преобладаващия процент пълнеж трябва да е от трици от банциг или шлайф...! Времето на грейката зависи от обема - при мен е около 8 часа при кофа 60/60!
  • 1
  • 2

Тема "печка на дървени стърготини" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: