• 1
  • 2
Напишете въпрос свързан със санирането.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
"Какво съм объркал при шпакловането, за да се напука така? "
Ами ако разкажеш какво и как си правил, ще ти посочим грешките. :-) Не мисля да има смисъл да ти се обяснява как се прави, защото вече си чел и все пак си допускал грешки. Ако те вълнува, направи си труда и опиши
Възможно е да е от много бързо изсъхване на шпакловката - голяма жега беше, когато го правих...

Иначе горе-долу следните манипулации: минавам на гребен, слагам мрежата, заглаждам...

Едно от местата където не е напукано, а е на същата напечена стена, е една издадена бетонна колона, която съм я шпакловал с някакъв бял теракол (леко зеленее спрямо шпакловката на Ангро) / другата разлика е, че тази колона е само с 2см ЕПС. Иначе с този теракол бях загладил и места където беше останало рошаво след първата ръка - там където е напукано си личи как пукнатината е от долния слой (шпакловката на Ангро).
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
върху изолацията се прави слой шпакловка, след това се слага армировъчната мрежа. във втори слой шпакловка
за материалите които си ползвал нищо не мога да кажа. имам си мои критерии за избиране на материали
  • 1
  • 2

Тема "Напукана шпакловка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: