Ел. инструментите. Консумативи.
juvigy - специалист
Има вариант и да си вземеш под наем читава машина. Поработи с една такава и после ще те питам дали ще искаш да погледнеш марки като ОК и РЕЙДЪР .
Методи - специалист
И аз искам, както се пееше в песента на НЛО "Всичко в моя дом ще е Хитачи", но пари за Макита например нямам, а и за любителски цели е неоправдано.
По отношение на наема на машини, звучи приемливо, но като се има предвид, че искат и парична гаранция, работата става дебела. Ако ви изгори машината в ръцете ще си скубете косите. Такъв вариант за мен е напълно неприемлив, като се има предвид, че веднъж ми се случи с машина на съсед и само обстоятелството, че беше в гаранция ме спаси от купуване на нова за около 300 лева. Това е накратко моя опит. Всеки да си вади поуките сам.
mitko64 - майстор
Май в Лидл пускаха някакъв, по-нормално изглеждащ от горния ОК. Дано имаш късмет скоро пак да пуснат модел.
galin56 - специалист
http://megashop.bg/bosch/product_info.p ... 3476&rek=5
Защо не си вземеш нещо подобно. За тавана ще ти свърши работа, че и за друго, и поне като характеристики е много добро предложение. И с 3 години пълна гаранция. Аз миналата седмица си взех Макита с подобни характеристики за 310лв. но я взех и защото имам да свалям всички каси и само от тях ще си върна парите. За твоя таван нещо подобно е супер.
juvigy - специалист
Методи написа:
И аз искам, както се пееше в песента на НЛО "Всичко в моя дом ще е Хитачи", но пари за Макита например нямам, а и за любителски цели е неоправдано.
По отношение на наема на машини, звучи приемливо, но като се има предвид, че искат и парична гаранция, работата става дебела. Ако ви изгори машината в ръцете ще си скубете косите. Такъв вариант за мен е напълно неприемлив, като се има предвид, че веднъж ми се случи с машина на съсед и само обстоятелството, че беше в гаранция ме спаси от купуване на нова за около 300 лева. Това е накратко моя опит. Всеки да си вади поуките сам.
Паричната гаранция е ,за да не откраднеш машината. Почти всички такижа машини са застраховани и в гаранция , така че ако се счупи не е проблем.
batkotony - специалист
Методи написа:
Получи се след няколко опита.
Тони, винаги когато видя котака да скача се спуквам от смях.
Ша го махам,голям тъпак излезе...толкоз пъти скача и не се научи ,да го у котарака му с котарак... :lol:
По темата-миналата година трябваше да пробия няколко дупки(не 200,около 40-50) и взех една бормашина ОК от Баумакс с идеята след това да я изхвърля.От тогава не съм й давал почивка за повече от два-три дена.Още работи...Не,че съм фен на такива инструменти,но понякога се оказват добро попадение.
Методи - специалист
Поръчах ето този
Прикачен файл:
untitled.JPG
untitled.JPG (82.69 KиБ) Видяна 4012 пъти
Може и да сбърках но утре ще е мой и вероятно ще е по-добър от ОК-я от Баумакс.
lov - майстор
batkotony написа:
По темата-миналата година трябваше да пробия няколко дупки(не 200,около 40-50) и взех една бормашина ОК от Баумакс с идеята след това да я изхвърля.От тогава не съм й давал почивка за повече от два-три дена.Още работи...Не,че съм фен на такива инструменти,но понякога се оказват добро попадение.
От 3 такива подобни машини две все още работят като съм и скъсал задника от бачкане. Не само са си избили парите ама са изкарали за поне една маркова. Ама ще е кога здадат и те багажа. Първата издаяни 4 години душманско натоварване дока скъса ротора. И кат съм на зор бегом до магазина тъкмо бяха ги пуснали същия модел по българско. И тя си надживя гаранцията и така следващата авария ама после от двете счупени събрах една нова и газ до дупка. Та за непрофесионална работа или поне кога дупченето и къртенето не е толкова много не си заслужава да се затварят много пари.
kalpev - специалист
Методи написа:
Може и да сбърках но утре ще е мой и вероятно ще е по-добър от ОК-я от Баумакс.
Честито, да ти служи дълго и вярно.
Не мисля, че си сбъркал, ще ти свърши работа и изплати.

Пиши отзиви след като поработиш с него, че мнения за тази марка DWT не се срещат често.

Тема "Съвет за перфоратор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: