• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
8180 - майстор
Ясно,
"Око да види....", ама ръка като пипне е друго :)
Благодаря.
Тани - модератор
Стефан написа:
Абе, Тани! Ти май на всичко си контра/не от велосипед/ :? Направи ли опит, или само така си мислиш?
Всички знаем кой е контрата в този сайт! Аз говоря с факти , за сетен път ти го казвам , а ти спориш само с мнения и което е най лошото , не са на някой специалист , а лично твои! Ти спориш , че че няма логика да се слага гипскартон в банята, но когато те питах три пъти би ли сложил вар не искаш да ми отговориш! Избяга като Азис ! Защо не искаш да спориш?

За скобите мога да се хвана на бас даже! Ще ми кажеш ли , защо си мислиш че една медна тел , а дори и стоманена да е би стегнала без да се скъса повече отколкото биха издържали резбите на една скоба? Понеже искаш проба , аз вече съм я направил преди две години , миналата година я повторих , а тази ще я потретя и ако искаш даже ще я снимам, но понеже ти си Тома неверни пробвай и ти. Става въпрос за прозрачен твърд PVC маркуч 1 1/2 цола със спирала, който е невъзможно да се прегъне да го захванеш за тръбата така , че да издържи водния стълб от 5-6 метра дори когато остане само смукателя във водата , при положение , че маркуча е изключително гладък и хлъзгав . Колко ли дебела медна тел ще е необходима? Говорим само са скоба , без да го вързваш с тел за помпата!

Прикачен файл

nt.jpg
nt.jpg (24.77 KиБ) Видяна 4820 пъти
Стефан - майстор
Тани написа:
....най лошото , не са на някой специалист , а лично твои! ....о Азис !..... Защо не искаш да спориш?....

Мерси! И не съм цензура, нито травестит :lol: Няма смисъл да споря - по-умния винаги отстъпва :?
Тани - модератор
Извинявай , ако си направил такава аналогия! Не съм имал нищо такова предвид! Нека го кажа в прав текст , за да не ми изопачаваш думите!

Страх те е от крайния резултат и искаш да избягаш преди да се е стигнали до него!

Както виждаш никога не съм се притеснявал да си призная , че съм сгрешил или да се извиня! Смятам това за много по-достойно , отколкото да избягам !
  • 1
  • 2

Тема "Скоба от тел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: