Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
EDI - майстор
Браво.Почти си готов вече като гледам. :partyman: Мебелчетата остават и новодомеца да се нанася.
big_death - специалист
Много уютно и красиво се е получило ! Направено е много стилно в добра комбинация и вкус ! Да си го ползвате дълги години ! Честито !
Тани - модератор
donkiko написа:
ако модератори преценят,че съм прекалил със снимките- да изтрият някои
Най много да те накажат, ... че са малко :partyman:

Браво на тебе! Продължавай в същия дух! Поздравявам те за свършеното дотук. Всичко изглежда много добре замислено и изпълнено. Благодаря ти също, че сподели всичко с нас, за да откраднем и ние някоя идея!
Каква е подовата настилка? Как се отразява на подовото отопление и как то ѝ се отразява на нея?
bycec - специалист
Здравйте колеги, да ползвам "таванската " тема да попитам, предприемате ли специални мерки при опроводяването на ел. инсталацията по дървените елементи и какви ? Благодаря.
donkiko - напреднал
Каква е подовата настилка? Как се отразява на подовото отопление и как то ѝ се отразява на нея?

PVC настилка,дебелина 2,5 мм.,трислойна.Няма никаква топлоизолация което и търсех в случая.Не трябва да се нагрява много-мисля че пишеше 27 гр.целзий.На ламели е като ламината например и ги редиш както си искаш.Цена 35лв. на квадрат ама може и малко по евтина(двуслойна).
donkiko - напреднал
,,дърворезбата" на тавана е автентична от останалите парчета от сачака.

'''''предприемате ли специални мерки при опроводяването на ел. инсталацията по дървените елементи и какви ?'''' - ами нищо специално при мен,стандарните гофрета за кабели(при гипскартон е добре да навиеш колко можеш по малко рапитки в кабелите :lol: )

Прикачен файл

SDC11747.JPG

Прикачен файл

SDC11746.JPG
bagera1 - специалист
супер се е получило таванчето
donkiko - напреднал
Тани написа:
donkiko написа:
ако модератори преценят,че съм прекалил със снимките- да изтрият някои
Най много да те накажат, ... че са малко :partyman:

Браво на тебе! Продължавай в същия дух! Поздравявам те за свършеното дотук. Всичко изглежда много добре замислено и изпълнено. Благодаря ти също, че сподели всичко с нас, за да откраднем и ние някоя идея!

относно подовото отопление-навън -5градуса,в стаята +20градуса,температура на водата 28градуса.Предполагам в по студени дни ще се наложи да повиша температурата на водата.
crez - майстор
Браво, направено с мерак. Поздравления и от мен :)

Тема "ето и моята таванска стая" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: