• 1
  • 2
Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
Ако някой е луд да даде за фреза колкото щайга 12 754лв..... http://www.hobby.store.bg/p73405/avtoma ... lizym.html :lol: :lol: :lol: хахах
EDI - майстор
Тов са изключително прецизни моделаски инструменти, заслужават си всеки лев.Имал съм щастието да работя с такива, песен е.
MrMurdjo - майстор
В Англия цената е над 4000 лири с ДДС. Вярно, хубава е, но у нас не знам с какво човек може да избие тези пари. Затова правим самоделки :)
EDI - майстор
Е, за това си прав :lol: , но просто са мечта.
Tzezar - специалист
EDI съгласен съм с теб. Обаче 85 лири срещу 599 лв за едно и също нещо. Тези са за разстрел просто.
bdimov - специалист
Ами като гледам тази ултра-мега-супер-дупер сложна машина :-D мисля че такава самоделка вършеща същата работа но събрана с материали из работилницата ми ще ми легне има няма 10-15 лева ( имам в предвид допълнително + намерените в работилницата материали ). Иначе ако трябва да купувам всичко то тогава около 50-60.
Егати измишьотините. И това детско стругче.... коя точно пластмаса или може би адаптора за 5 лева или моторчето за 10 лева струва всичко това, което искат.
А за прецизността на фрезичката незнам, може и да е прецизна ама колко да е прецизна. За 12-13к. лева мисля че може да се купи ( макар и втора ръка ) доста сериозна профи. фреза а не тая джвъчка да си дялкам с нея балса :lol:

П.С. Може и да греша...незнам...просто казвам мнение :)
  • 1
  • 2

Тема "такава машинка?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: