Аз имам 3 подобни полски. Изпробвани години наред, единия малко шуми. Командват се "софт тъч" натискане по бутона и от всяко дистанционно.
Обаче голяма световидеомузика падна и взех, че им прекъснах по една писта на платката, за да не работи дистанционното. В началото беше интересно, после стана досадно. При всяко ползване на дистанционно трябва да си слагаш ръката като екран иначе "свети - гасне" като корабен фар.
В крайна сметка функцията с дистанционното при мен вместо предимство се оказа недостатък и я изключих.

Обаче голяма световидеомузика падна и взех, че им прекъснах по една писта на платката, за да не работи дистанционното. В началото беше интересно, после стана досадно. При всяко ползване на дистанционно трябва да си слагаш ръката като екран иначе "свети - гасне" като корабен фар.
В крайна сметка функцията с дистанционното при мен вместо предимство се оказа недостатък и я изключих.

,след няколко години проби симистора КТ207 тесла,смених го,след няколко години пак и накрая разбрах че 2кв см радиатор не може да охлади консумация от 200вт крушка.Пак го смених  и сложих голям радиатор изкара 3 дни,след това  пак проби единия полупериод и като взех да меря новите симистори се оказа че половината имат утечка,така че внимавай с тия симистори.
,след няколко години проби симистора КТ207 тесла,смених го,след няколко години пак и накрая разбрах че 2кв см радиатор не може да охлади консумация от 200вт крушка.Пак го смених  и сложих голям радиатор изкара 3 дни,след това  пак проби единия полупериод и като взех да меря новите симистори се оказа че половината имат утечка,така че внимавай с тия симистори.  Лошото е че вече не се произвеждат тези симистори.
  Лошото е че вече не се произвеждат тези симистори.