Всички имаме коли, нали ?
profesionalist_wood - майстор
Лошо...много лошо. Ключаря каза че патронника е капсулован и е било невъзможно да направи ключ... май ще продължавам да търся...
Gnus - специалист
Другият вариант е да влезеш в пежо форума (отскоро има и втори) и от някоя кола, която се разпродава на части, да си накупиш патрони с ключ. Между другото, като купих колата, явно задната врата беше сменяна, защото задната ключалка не ставаше на ключа и дадох да ми я пренаредят за 10 лв.
ttt - специалист
Дали сам е възможо да сваля патронника и да я отнеса на ключар който е на 50 км? Или няма да стане да не го преебам патронника?

При мен на 106-цата патронника бе вкаран в една тръба и нямаше имобилайзер. Колата беше 1995 г, ключа беше от най- най- обикновенните.

Свали пластмасовите капаци на волана и виж как е. Престържи пинчетата или тази част от тръбата където пречи да излезе патронника и би трябвало да излезе.

Погледни във форума на пежо ...
Предполагам при волана патронника да не е капсулован? В пежо клуб не се знае кога ще е активиран новия ми профил :?
ivanj - специалист
на 106 имото не е ли с клавиатура
Успях да си направя ключза 25 лева! :-D И запали колата от раз с най-обикновен ключ. Не съм гледал дали имото има клавиатура,пък и не ме интересува защото засега няма проблем
ttt - специалист
Патронника на волана ли свали?
Не съм я свалял от волана,а патронника на предната дясна врата,много лесно се сваля. Пък и трябваше да се изреже с машинка капсулования патронник и да се залепи накрая изрязаното където са сачмите.И запалих от стартера гладко като на мерцедес,докато на останалите патронници малко трудно се върти ключа,тоест трябва да го разклатя ключа и да го въртя наляво-надясно докато се завърти патронника,сипнах масло и пак е същото :? Абе важното е че мога да си я паля колата и да си я заключвам. Ще я откарам при ключар да ми направи копия, и да изпили резервния ключ за да може гладко да се върти в патронника :partyman:
ivanj - специалист
Мисля че за 25лв трябва да си доволен.
даже много съм доволен,тъкмо се успокоих :partyman: къде е 25 лв и къде е 120лв :-D На един пич му искаха за новата кола на geat wall 300лв :lol:

Тема "Загубен автоключ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: